Moje první scrapbooková stránka

Když jsem se chystala na svou úplně první scrapbookovou stránku, ani jsem jí nijak zdlouhavě nepromýšlela. Byla jsem tak "nažhavená", že jsem prostě chtěla NĚJAKOU vytvořit :-) Měla jsem koupené album pro začátečníky od Forever Friends, jehož součástí byly nějaké scrapbookové papíry, samolepky a výřezy. Dále jsem pořídila pár pa pírů CoreDinations (papíry s barevným jádrem), nějaké stužky, samolepky, lístečky na journaling a další drobnosti, co mi padly do oka :-) Výsledkem byla tato (pro mne teď naprosto "primitivní" :-)) první scrapbooková stránka:

Základem je jednobarevná modrá scrapbooková čtvrtka. Z jedné scrapbookové stránky z kolekce Forever Friends jsem vystřihla L-kový podkla pro fotku, kterou jsem ještě podlepila bílou čtvrtkou a vytvořila rámeček. Spodní část jsem ještě dozdobila "utrženým pruhem z béžového papíru CoreDinations a stužkou a mašličkou.
Nadpis jsem vylepila stříbrnými písmeny, přičemž čárku nad "á" jsem dokreslila stříbrnou gelovou fixou. Hvězdičky a druhové motivy jsou rovněž nakresleny stříbrnou gelovkou. Vše jsem dozdobila samolepkou hvězdičky a semišovou krajkou.
Nakonec jsem na hotový lísteček na journaling napsala velkým písmem text a písmo jsem ozdobila puntíky. Musím říct, že toto je výborný a jednoduchý způsob, jak ozdobit své ručně psané písmo. No a bylo hotovo!
Děkuji za návštěvu!



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.