Narozeninové přání s vyšíváním

Mou další zálibou je vyšívání, a tak jsem pro toto přáníčko zvolila kombinaci papíru a vyšívacích bavlnek.
Potřebovala jsem tmavé pozadí, ale neměla jsem hned po ruce tmavou SB čtvrtku, tak jsem si pozadí vytvořila pomocí Distressu Walnut Stain a opět jsem chtěla trochu struktury, takže jsem pomocí embosovacího inkoustu natiskla vodotisk poštovních známek. Bohužel se mi stalo, že se mi vnitřek přání při inkoustování ušpinil od podložky, tak jsem musela vnitřek přání podlepit čistě bílým papírem. Obrázek jsem aranžovala na lehounce zelenou SB čtvrtku. Vybrala jsem kombinaci modrých a tmavě šedých květin se třpytkami a kamínky. Nejprve jsem si po obvodu udělala propichovátkem dírky na vyšitý okrajů a okraje vyšila tmavě hnědou vyšívací bavlnkou. Pak jsem si naaranžovala květinky a tužkou sem si lehce vyznačila, kudy půjdou stonky. Rovněž jsem si je propichovátkem předpřipravila a pak jen vyšila zadním stehem zelenou bavlnou. Květinky jsem přilepila permanentním lepidlem.
Přemýšlela jsem, jak dát na kytičku mašličku a nakonec jsem prořezala u stonku dvě dírky stejně široké jako je mašlička, těmi mašličku protáhla a zavázala. Konce mašličky jsem přichytila k podkladu průhlednými tečkami.

Pod kytičku jsem nalepila papírovou borduru a na ní nalepila modré čtvercové kamínky. Natiskla jsem blahopřání a bylo hotovo.
Přáníčko je k mání v mém obchodě na Fleru.cz.
Děkuji za návštěvu.



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.