VÁNOČNÍ PŘÁNÍ "WINTER PENGUIN"

Ještě, než jsem si objednala ProMarkery od Letraset, chtěla jsem zkusit vybarvit nějaké razítko alespoň akvarelovými pastelkami. No a tady je výsledek :-)
Základem je bílé přání od Papermania. Jako podklad jsem použila jednobarevnou strukturovanou čtvrtku, které jsem 'orachlovala' okraje a na ní jsem přišila bílou bavlnkou o kousek menší podklad ze vzorovaného vellumu (pravé rohy jsem zakulatila a pak jsem do nich nalepila perličky). 

Razítko tučňáka jsem natistkla na hladkou bílou čtvrtku, vybarvila jsem ho akvarelovými pastelkami a pak jsem si na univerzální podložku nastříkala perleťovou vodu z Mini Misteru (do vody jsem dala trochu Perfect Pearls v odstínu Perfect Pearl) a tenkým štětečkem jsem celý obrázek ještě 'poperletila'. Kopečky sněhu jsou vystínované šedivými pastelkami a opět s perletí.
Modré pozadí jsem obarvila Distress inkoustem Broken China a to tak, že jsem si udělala z papíru šablonu podle razítka, přikryla jsem vybarvený obrázek a pomocí pěnového aplikátoru jsem obarvila oblohu. Opět jsem obrázek podložila modrým podkladem, kterému jsem 'otřepila' okraje a obšila bílou bavlnkou.

Nápis jsem natiskla na zbytek bílé čtvrtky, zakulatila nahoře rohy a jen jsem ho přilepila zespodu pod obrázek a nalepila na přáníčko. Do spodní části jsem ještě umístila organzovou stužku a mašličku (dvojitou mašličku jsem uvázala pomocí Bow Easy, které jsem si vystřihla z tvrdého kartonu podle tohoto obrázku).

Tak doufám, že se vám přáníčko líbí a třeba vás bude inspirovat. Je k dispozici v mém obchůdku na Fleru.
Díky za návštěvu :-)






2 komentáře

  1. Moc krásné tučňáčkové přáníčko! A ty barvičky jsou krásně sladěné :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc krásné, líbí se mi ten přišitý vellum , hezoučké.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.