Vánoční přáníčka ... opět :-)

Asi nikoho nepřekvapí, že nám teď pod rukama rostou vánoční přáníčka a vánoční dárky. Takže mám opět další vánoční přáníčka. Jelikož čas kvapí, tak se snažím dělat přáníčka jednoduchá, která nezaberou tolik času.

První dvě přáníčka už jste mohli vidět v mé reportáži o Big Shot Starter Kitu, který jsem dostala jako předčasný vánoční dárek od mého manžela :-) Ale tady jsou ještě jednou:

Základ přáníček tvoří kartonové přání od Papermanie velikosti 13,5x13,5 cm. Barevný podklad tvoří embosovaná čtvrka Color Core. Jako ozdoby jsou po užity stromečky a stužky z Lidlu :-)) Nadpis jsem vyráběla ručně (bílá čtvrtka, Distress inkousty, černý Archival Ink). Přáníčka jsou jednoduchá, ale přitom moc pěkně vypadají.

Další přáníčka (vyráběla jsem dvě totožná - nebudeme přece troškařit, že :-)) jsou také na kartonovém základu. Barevný podklad jsem si tentokrát vytvořila pomocí alkoholových inkoustů Adirondack a lesklého papíru od Rangeru (Glossy Paper). Chtěla jsem vytvořit základ obloha + pevnina. Bílé sněhové vločky jsou natisknuté bílou razítkovací barvou. Stejnou bílou razítkovací barvu jsem pomocí pěnového aplikátoru nanesla i na 'zem' - chtěla jsem, aby to vypadalo, že je to trochu zasněžené, ale ten efekt není takový, jak jsem si představovala - na tom lesklém papíře to moc nekrylo. Výsek stromečku mám od Katie_25-materiál. Stromeček jsem jen ozdobila a nalepila na podklad. A bylo hotovo!
Na další přáníčka jsem se inspirovala u Gabrety. Také miluji KETA razítka filigránových vánočních kouliček a tak jsem je použila i na další přáníčka. Přední stránky přáníček jsem naembosovala puntíky. Zlatým a Silver Pearl embosovacím práškem jsem naembosovala větší z filigránových kouliček a pak jsem je ozdobila kamínkama. Zdálo se mi to málo výrazné, tak jsem je obarvila Distress inkousty Vintage Photo a Broken China a na přáníčka jsem je nalepila pomocí 3D čtverečků. Přidala jsem stužku, mašličku a nápis a bylo hotovo.

Děkuji vám za návštěvu.




1 komentář

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.