PL - 8. týden 2014

Zdravím své čtenáře!

Mám pro vás další týden z našeho života - tentokrát je to 8. týden roku 2014. Použila jsem kartičky od Becky Higgins z kolekce Kiwi a také kartičky od Simple Stories - nejčastěji z kolekce Homespun. V Davoně jsem objevila úžasnou abecedu od MADAME PAYRAUD a tu jsem použila na dny v týdnu. Na stránku s olympiádou jsem opět použila jednotný podklad.

8. týden - 1. strana
8. týden - 2. strana
8. týden - 3. strana
8. týden - 4. strana

Toto je kartička od Becky Higgins doplněná razítkem s názvem týdne a výsekem od Simple Stories. Srdíčko ve foťáčku jsem zvýraznila Glossy Accents a přidala jsem červené srdíčko nad slovo "IS".

Tento typ kartiček, kdy máte barevný podklad a dole proužek na text se mi moc líbí. Tak jsem je hned použila a snažila se je aspoň trochu sladit dohromady mezi sebou a s fotkami.


Zde jsem jako podklad použila sladěný scrapbookový papír, protože se nakonec ukázalo, že je fotka menší než 10x15. Banerky jsou vytvořené podle návodu od Lei z Papero amo - je to super nápad!

Na této kartičce jsem nápis napsala štětcem za pomocí Distress tekutých inkoustů, protože nemám klasické vodovky/akvarelové barvy. Ale ten efekt psacího písma se mi moc líbí a už teď vím, že to není naposledy, co jsem tuto techniku použila.


Druhá stránka je tak nějak zimní :-) Je z Letné, kde jsme se byli podívat v Olympijském parku a také z Chotouně, kde jsme Marťu poprvé postavili na lyžičky. Srdíčko je "chipboard" od Daily Flash.

Tady jsem opět jako podklad použila scrapbookový papír 6"x6".

Jak si tak prohlížím ty kartičky, tak jsem skoro vůbec nezdobila :-) Ale já se polepším :-) Jde přece o příběh.





Třetí stránka už není tak zimní a je trošku veselejší. Nejen tématicky, ale i barvičkama. Opět koukám, že jsem moc nezdobila :-) Marťa miluje kamínky a jiné drobné věcičky, takže na písku je jako doma. Tady jsem používala kartičky od Simple Stories.





A tady je poslední stránka tohoto týdne a také poslední olympijská strana. Opět vločky a flitry.




Tady jsem měla hodně fotek a málo místa :-) A tak jsem udělala jakýsi flip z fotek, kdy mám v jedné kapse 3 fotky formátu 10x15.

Díky za nakouknutí a těšte se na další týden.
Monika



1 komentář

  1. Moniko máš to moc krásné a vymazlené. Máš můj obdiv za zpracovanou olympiádu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.