PL - 20. týden 2014

Tento týden jste již mohli vidět na blogu Pretty Papers, takže zde je ještě jednou článek na mém blogu.

Jaro už mám nějaký ten pátek pod kůží, takže v tomto duchu se nese i můj 20. týden PL. Z Liberce jsem si přivezla naprosto úžasnou kapsu na papíry velikosti 6"x6"a tak jsem jí musela hned použít. Krásně se s ní pracuje a můžete na ní využít i malé sady papírů nebo jen rozstříhat velkou SB čtvrtku. Pravá strana je klasický Design A.

Levá strana
Pravá strana


Použila jsem papíry od MME z kolekce Cut&Paste ADORBS - konkrétně jejich sadu 6"x6" a také jednotlivé kartičky ze scrapbookové čtvrtky, které jsem si nastříhala. Mám ráda, když jsou obě strany jednolité, takže jsem každou čtvrtku/kartičku okolo okraje ozdobila doodlingem ... strašně ráda doodluju :-))

Texty na titulní stránce jsem vytiskla na počítači a rozstříhala na "odstavečky", kterým jsem ještě ošpinila rohy, aby trošku vykoukly. Dny v týdnu jsou poskládány z písmenek od Tima Holtze.


Opět jsme po dlouhé době zkoušeli s orchestrem v Českém rozhlase a tu zkušebnu jsem si prostě musela vyfotit - je velmi atypická a bohužel pro zpívání a pro orchestr strašně neakustická.


Když jsem byla ve středu u našich, vyzkoušela jsem svůj starý psací stroj a vzhledem k tomu, že v něm táta nedávno vyměnil pásku, tak psal. Měl jsem velikou radost a tak jsem si to hned musela zdokumentovat. Na ozdobu jsem použila výsek psacího stroje od Fancy Pants z kolekce As You Wish a razítko od Technique Tuesday ze sady Thumbs UP.


Na tuto kapsu jsem použila kraft obálku z kolekce DIY od Simple Storieskam jsem schovala letáček k celé akci. No a kytička - ta je prostě nádherná :-)


Marťa má od babičky nové botičky na léto - to jsem měla velikou radost. A vybrali je moc pěkně. Písmenka jsou opět z nové kolekce Simple Stories DIY - jsou krásně barevná a rozzáří trochu smutnější barvy v kapse.


Tato fotka z Pražského jara je z oficiálního článku k našemu koncertu, který koloval na FB, tak jsem si jí vypůjčila :-) Nápis jsem vystřihla z brožurky k Pražskému jaru.


Kartičky jsou jen ozdobené falešným šitím, enamelkama a u té pravé jsem použila vodní štětec a Gelatos v barvě Margarita Mix, bych dala těm "klikihákům" trošku barvy.


Fotku z naší generálky jsem ořízla tak, aby se mi vešla na malou kartičku. Text je pak tisknutý na počítači.


Nevím, kde to Marťa chytnul, ale v pátek a o víkendu měl strašnou horečku, tak jsme ani nemohli nikam ven. V neděli mu navíc strašně otekly uzliny, takže jsme hned v pondělí razili za doktorkou.




Doufám, že jste se trošku inspirovaly.
Díky za pozornost.
Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.