Sada přáníček k svátku

Zdravím vás!

V červnu (23.6.) slaví svátek všichni naši Zdeňkové a Zdeňky :-) Slavíme to všechno dohromady, tak i přáníčka jsem měla v jedné várce :-) Dělala jsem jedno přáníčko pro mou maminku (Zdeňka) a dvě přáníčka pro mého nevlastního taťku a pro dědu (Zdeňkové). 

Při sledování blogů přes Bloglovin jsem narazila na toto nádherné přáníčko, kde autorka použila velum a moc mně to zaujalo. Tak jsem zkusila vyrobit podobné přáníčko pro mou mamku k svátku. Motýlek je od Hero Arts a je naembosovaný na velumu tyrkysovým embosovacím práškem od Zing. Nápis je poskládaný ze sady silikonových razítek Přání od Papero amo. Jako základ jsem použila kraft čtvrtku a obálku.




Moc pánských přáníček nedělám a tak jsem chvilku hledala na Pinterestu a nakonec jsem našla :-) Chtěla jsem něco jednoduchého, rychlého. Základ je opět na kraft čtvrtce (stejně tak jako narazítkovaný motiv auta, okolo kterého je vytvořený rámeček z hnědého a bílého papíru). Jako motiv jsem zvolila nádherné staré auto od Deep Red Stamp, které mám od holek z Papero amo. To razítko je nádherné! Vůbec všechna razítka od Deep Red jsou krásná a krásně propracovaná. Mají krásné otisky a jsou velmi kvalitní. Na přáníčka jsem zvolila vždy pánské desingové papíry ze svých "přebytků", ozdobila stužkou doplnila štítkem s přáním (opět ze sady Přání od Papero amo).

A tady už je přání pro nevlastního taťku:



A taky je přání pro dědu:



Díky za nakouknutí.

Monika

1 komentář

  1. Mončo, moc krásná přáníčka, obdarovaní budou mít určitě radost!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.