PL - 15. týden 2015

Krásný den!

Dnes mám pro vás dnes 15. týden roku 2015, na který, shodou okolností, připadaly Velikonoce.

15. týden - dvoustrana
Levou stranu tohoto týdne jsem věnovala právě Velikonocům a také bláznivému počasí, které na letošní Velikonoce panovalo. Na Velikonoční pondělí sněžilo jako v lednu!


Na tuto stranu jsem použila kolekci Happy Easter od Echo Park. Je to krásná něžná sada v jarních barvách s krásnými samolepkami a dokonce sada obsahovala jednu čtvrtku s PL kartičkama, tak se s ní moc krásně pracovalo.




Součástí této strany je i odklápěcí kartička. Tyhle odklápěcí kartičky používám velmi často, protože se mnohokrát stane, že mi nezbude místo na nějakou fotku nebo text. A toto je skvělé řešení. V podstatě jsem si na této stránce vystačila pouze s papíry a samolepkami.
Druhá strana je věnovaná workshopu s Paige Evans. Na tuto stránku jsem použila nádhernou sadu So Fancy od Simple Stories. Pro tuto příležitost jak dělaná.

A opět jsem i na tuto stranu připevnila jednu odklápěcí kartičku, abych napsala text k této události. 

Někdy se stane, že máte na fotce nějaký rušivý element, který se vám prostě na stránku nehodí. V tomto případě je řešení jednoduché - prostě hlavní motiv vystřihněte. Já jsem to udělala na obou spodních kartičkách. V obou případech byl na fotce za postavami červený EXPEDIT - rozumějte kus nábytku z IKEA - takže ten jsem tam rozhodně nechtěla. No a navíc ty kartičky ze sady So Fancy jsou prostě boží.

Tak to byl náš 15. týden a já doufám, že se vám budu moct příští týden pochlubit aspoň se dvěma dalšími hotovými týdny.

Krásný den!




Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.