PL - 28. týden 2017

Tento týden mi opět vyšel na dvoustranu a to i přesto, že jsou prázdniny a Marťa je vždy o prázdninách v péči babiček a dědečků, takže těch fotek pak z prázdnin moc nemám. Ale tentokrát na mě babička s dědou mysleli a docela se snažili fotit a fotky mi pak poslali. V rámci této dvoustrany mi vždy do velkých kapes hezky vyšly velké fotky a doplnila jsem je pár fotkama také v malých kapsách.
28. týden 2017
Na tuto stránku jsem použila MY LIFE KIT ČERVENEC/SRPEN 2017 od Papero amo, takže spolu vše krásně ladí. Tento kit je laděný spíše do modré barvy, ale já jsem si pro tuto dvoustranu z kitu "vyzobala" právě takové ty neutrální kartičky.
28. týden 2017 - levá strana
Titulní stránka je pouze s nadpisem týdne a datumy. Na ozdobení jsem použila zlaté trojúhelníčky, které byly také součástí kitu.
Řekla bych, že tak v 80% používám "single" fotky, protože někdy se mi ty koláže na ty stránky prostě nelíbí a v rámci takových těch týdenních událostí se toho v rámci běžného provozního týdne nestane tolik, že by z toho bylo nějak moc fotek. Jiná kapitola jsou pak víkendové akce.
Na následujících dvou kartičkách jsem zdokumentovala Marťovu cestu k babičce a dědovi. Ráno jsem s ním a s dědou jela část cesty na nádraží. Marťa si samozřejmě vezl batůžek se všemi nezbytnostmi.
Celá ta levá strana je věnována především návštěvě Moravského zemského muzea - konkrétně Pavilonu Anthropos, kde se nachází expozice věnovaná pravěku. Marťovi see samozřejmě nejvíc líbil mamut a jinak ho to prý moc nebavilo. 
 Ach ta podoba ... :-)

Druhá stránka zachycuje nevšední zážitky u dědy a babičky. Marťa pořád chce, aby mu děda vymýšlel nějakou práci, takže tentokrát to bylo natírání nebo střílení ze vzduchovky.
28. týden 2017 - pravá strana
A na této stránce jsem již použila koláže, protože přeci jen těch fotek bylo více a byly opravdu povedené. No a zachycovaly Marťu, jak pracuje, tak o to jsem nechtěla přijít. Jednou mu to budu ukazovat, až nebude chtít mamince a tatínkovi pomáhat :-)
Tady na té fotce, kde Marťa střílí ze vzduchovky, byla taková zářivě modrá karimatka, tak jsem jí přikryla velumem, protože ta její barva byla hodně křiklavá a do celkového pojetí stránky se nehodila.
A tady už jsem fotila Marťu já, protože jsme na víkend také přijeli. To zrovna koukal večer na pohádky a byl zamotaný v peřině jak housenka.
I jsem si trochu zavyšívala ...
A jelikož bylo pískoviště už také dost odřené, tak dostal Marťa další natěračský úkol a to bylo natřít si pískoviště. Samozřejmě předtím proběhla důkladná příprava a obalení rukou i nohou gumovýma rukavicema a igelitama.




Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.