PAPER GARDEN ... Listopadová soutěž 2017

Podzim o sobě dává naplno vědět, a to především po ránu, kdy nevystrčíme nos bez teplé bundy a čepice. A čeká nás předposlední měsíc letošního roku - listopad. A abyste ho celý jen neprolenošili a třeba si vytvořili nějaký podzimní projekt, připravila jsem pro vás na Paper Garden “vypečené” podmínky listopadové soutěže a samozřejmě jsem vypracovala ukázkový, podzimem nabitý, projekt.
  

ZADÁNÍ:

Vypracujte jakýkoli projekt (stránku, přáníčko, PL stránku, exploding box atd.), na který použijete něco s DŘEVĚNÝM DESIGNEM nebo něco DŘEVĚNÉHO a dále PAPÍROVOU KRAJKU (rozetku).


VZOROVÝ PROJEKT:

Dělala jsem si pořádek v podzimním materiálu a pod ruce mi přišla jedna loňská podzimní kolekce, kde jsem měla zbytek “dřevěného” papíru. Tak jsem si řekla, že ten prostě musím použít. Vybrala jsem jednu podzimní selfie a pak už jsem jen ladila stránku. A vyšívala ... Kromě zbytku materiálu z té kolekce jsem použila chipboardové lístečky a krásné botanické výseky, které byly v novinkách. Journaling jsem napsala na psacím stroji a vystříhala do proužků.

Vzhledem k zadání soutěže jsme pak pro vás do týdenní akční nabídky vybrali přes 30 papírů s motivem dřeva, které si tento týden můžete pořídit se slevou 20 %.


PODMÍNKY ÚČASTI:

Přáníčko nebo jiný projekt pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 11/2017. Fotku prosíme ve velikosti max. 500 kB (úplně nám stačí 200 kB). Každý může poslat právě jeden projekt, který musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge. Nesmí se tedy dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.

Přáníčko nebo jiný projekt nám pošlete e-mailem na adresu info@papergarden.cz a jako předmět napište PG SOUTĚŽ 11/2017. Fotku prosíme ve velikosti 200 kB - 1 MB. Každý může poslat právě jeden projekt, který musí být vytvořen exkluzivně pro naši challenge. Nesmí se tedy dříve účastnit jiné soutěže či být publikován na Vašem FB či blogu.
Všechny projekty budeme průběžně vkládat do alba na náš Facebook, kde si je můžete prohlédnout a autorky podpořit milým komentářem nebo palcem nahoru... :-).

TERMÍN:

Středa 29. listopadu 2017

VÝHRA:

Hlavního výherce vybere odborná porota - členky design teamu PG - a bude oceněn 100 Kč poukázkou na nákup v e-shopu Paper Garden a sadu podzimních botanických výseků.  Druhý výherce vznikne losováním a obdrží 10% slevu na nákup v Paper Garden.

Těšíme se na Vaše krásné soutěžní projekty!





Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.