PL - 24. týden 2018

Dnes bych vám ráda představila jednu z novinkových kolekcí od Studio Forty (mimochodem jedná se o novou značku materiálů na Paper Garden) a tou je krásná a svěží letní kolekce Good Vibes. Nejen, že je v krásných letních barvách, ale Dianka z Paper Garden pro vás zkusils nechat udělat také dvoje české samolepky, které ladí (nejen) k této kolekci, takže teď budete mít své projekty hezky česky (samolepky najdete zde a zde). Já jsem z kolekce Good Vibes připravila na ukázku jednu PL stránku.

Do velkých kapes jsem použila papír Ahoy Mate / Tic Tac Toe, který jsem nařezala na kartičky o velikosti 4"x6". Dvě malé kapsy mi zaplnily fotky a do těch zbývajících jsem použila kartičky, které jsem rozstříhala z papíru In my Garden / Let's Play Cards. Mimochodem tento papír si rozhodně objednejte dvakrát, protože ty kytičky na zadní straně jsou nádherné a určitě se vám budou hodit do dalšího projektu. Na titulní kartičku jsem pod nápis týdne narazítkovala razítko "zeměkoule" ze sady razítek RELAX od Studio Forty a tuto sadu razítek jsem si zamilovala, protože bude skvělá i na Travel diáře.


Všechny kartičky jsem orámovala černou tenkou fixou. Na fotky jsem použila průhledné samolepky Sun & Fun a Go See Do. Jestli jste si ještě nevšimly, tak mezi nedávnými novinkami byla nálož samolepek právě od Studio Forty a jsou opravdu moc krásné. Chipboardy na stránce jsou ze sady Summer Travelove od Scrapiniec.






Věřím, se vám bude kolekce líbit stejně tak, jako se líbí mě.

Monika



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.