Když na dovolenou, tak jedině s Traveler's Notebookem

Na konci září se s manželem chystáme na šestidenní výlet do Itálie a takový výlet si zaslouží řádné zdokumentování. Dnes vám tedy ukážu připravený Travelers' deník a také vše, co cestuje do Toskánska se mnou. A aby vám neunikla ani stránka z Traveler's deníku, tak jsem pro vás natočila video, které pak najdete na konci článku. Tak jdeme na to!


Na tento cestovní deník jsem použila novou kolekci Magic Fall od Studio Forty, protože i když je podzimní, tak vůbec nevadí, když jí použijete i na slunečné a letní projekty a já věřím, že v Itálii budeme mít ještě krásné počasí. Vnitřní bloček jsem si vyráběla sama. Z velkých papírů jsem vybrala jeden, který se mi líbil co by obal sešítku (volba padla na papír Sweater Weather/Mystic Forest) a nařezané bílé listy (prokládané velumem) jsem uprostřed sešila bílou nití. Aby nebylo sešívání uprostřed v albu vidět, tak jsem jej přelepila washi páskou. Velumové listy ten deníček tak trochu odlehčí a provzdušní.


Jelikož jsem si do deníčku chtěla dát ještě nějaké další samolepky, papíry a ozdoby, hledala jsem na internetu návod na nějaké plastové kapsy. Nakonec jsem si podle jednoho videa udělala plastovou kapsu z obyčejných kancelářských desek typu L. Je to velmi jednoduché, já jsem jen prostřední část ještě prošila bavlnkou.

V levé kapse jsou samolepky a z druhé strany jsem si na fólii naplepila kousky washi pásek, abych nemusela tahat celé (a pro mě neskladné) špulky.
A takto vypadá moje kompletní výbava ... Tak doufám, že mi to projde a podaří se mi Travelers' album propašovat do kufru, protože máme v rámci levných letenek jen jeden kufr do 20 kg a pak příruční zavazadlo.


A nyní se pohodlně usaďte a celý můj Travelers' Notebook si můžete prohlédnout na následujícím videu.


A jestlipak si také na svou dovolenou připravujete nějaký svůj notes, diář nebo album? Určitě se nám s nimi pochlubte v naší facebookové skupině Paper Garden Club.

Monika




Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.