Layout z workshopu Papero amo - říjen 2018

V říjnu 2018 (konkrétně 27.10.) se v pražské kavárně Pracovna na Žižkově konal další Velký workshop Papero amo. Já jsem tam taky byla a moc jsem si to užila. Ostatně jako vždycky! Jedním z workshopů bylo tvoření scrapbookové stránky (neboli layoutu) a to jen z jednoho tvaru a tím byl KRUH. A takhle dopadla moje stránka:

Na první pohled na ní není nic složitého a ani na druhý pohled. Ale i tak jsem při jejím tvoření řešila nejeden malý problém. V prvé řadě bylo potřeba vybrat vhodnou kombinaci papírů, ze kterých bych kolečka vyřezala. Na workshopu jsme pracovali z kolekcí SHINE ON od Amy Tangerine. A jak to bývá u Papero amo zvykem, Silva připravila k této kolekci moc krásné doplňky a také kartičky na Project life.

Asi nejzáludnějším úkolem bylo vyměření polohy všech těch koleček tak, aby byly v rovině a "nekutálely" se mi ze stránky. K tomu skvěle posloužilo pravítko "T-ruler". Rozvržená kolečka jsme jen jemně přichytili tekutým lepidlem, protože pak jsme je ke stránce přišili. Pro některé to tak byla úplně první zkušenost se šitím papíru.


Místo koleček jsme mohli použít také různé ozdoby nebo štítky. Zkrátka fantazii se zde meze nekladou.


Pro layout jsem zvolila černobílou fotku, protože jde krásně kombinovat s jakýmkoli materiálem. V tomto případě se to ukázalo jako velmi dobrý krok, protože jsem mohla popustit uzdu fantazii a na layoutu využít takové barvy jako žlutou či růžovou.


Nakonec zbývalo jen doplnit nápis a bylo to hotové. V klidu doma jsem pak stránku oživila ještě pomocí cákanců černou tuší a dopsala jsem krátký journaling.
Ze stránky mám moc velikou radost a byl to skvělý nápad zvolit tento styl layoutu. Myslím, že v budoucnosti něco podobného zase vyzkouším.

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.