Paper Garden - První vánoční vlaštovky

I když je ještě listopad, moc času do Vánoc nezbývá. Než se nadějeme bude Mikuláš a pak už ten čas pádí jak o závod a Štědrý večer nám bude co nevidět klepat na dveře. Takže dle mého názoru není nikdy moc brzy na výrobu prvních vánočních přání. Dnes jsou to čtyři přání s novými razítky (Winter Wishes a Cozy Housesod Studio Forty z kolekce Just Chillin'


Při pohledu na tato nová razítka vás určitě na první pohled zaujmou roztomilá zvířátka, konkrétně liška a sovička ... A právě tato razítka hrály hlavní roli na mých přáníčkách. 

Na první přání jsem použila sadu razítek Winter Wishes, ze které jsem zeleným inkoustem narazítkovala věneček z větviček. Je to hračka, protože vám stačí vyměřit si vzdálenost od krajů a pak již jen narazítkujete dva půlkruhy. Geniální! Lístečky jsem vybarvila štětcovýma fixama ZIG Real Brushes a doplnila zlatýma tekutýma perličkama. Doprostřed "věnečku" jsem nalepila na 3D čtverečcích vybarvenou sovičku. Nakonec jsem přidala červenou mašličku a chipboardový nápis "Veselé Vánoce".



Pro další přání jsem si natiskla a vybarvila lišku. Z velumu jsem na Big Shotu vyřízla cesmínový věneček a bobulky na něm jsem vytvořila červenými tekutými perlami. Celé přání jsem podlepila papírem Let if Snow/Windy day ve velikosti Traveler's notebooku. Nakonec jsem přilepila vybarvenou lišku a opět chipboardový nápis "veselé VÁNOCE".



A nakonec ještě jedna liška - tentokrát embosovaná na velumu. Lišku jsem naembosovala bílým embosovacím práškem a kolem lišky jsem ještě křídovou fixou udělala tečky jako padající sníh.  Tělíčko lišky jsem vybarvila světle modrým Copicem. Kruhovou vyřezávací šablonou jsem pak naráz vyřezala otvor jak v přáníčkovém základu, tak i ve zvoleném papíru. Zde jsem jako podklad použila papír Wires/Confetti, ovšem ve velikosti pro Traveler's notebook. Velum jsem pak nalepila přímo na přáníčkový základ a na něj papír s vyřezaným kruhovým otvorem. Opět jsem použila chipboard s nápisem "Veselé Vánoce".



Poslední přání jsem se rozhodla udělat na kraft základ a použila sadu razítek Cosy Houses. Nejprve jsem si bílou tuší (ano, existuje i bílá tuš) a měkkým štetcem udělala pár jemných cákanců v horní polovině přáníčkového základu. Když tuš uschla, vrhla jsem se na razítka roztomilých domečků a  bílým inkoustem jsem natiskla jeden vedle druhého na spodní část přání. Pak jsem na cákance smotala kousek nitě a přilepila vyřezanou vločku. Zlatým embosovacím práškem jsem zapekla nápis "Veselé Vánoce a šťastný Nový rok", vystřihla a nalepila na vločku.




Rozhodně jsem nevyčerpala všechny možnosti razítek a už se moc těším, až vyzkouším další motivy. Přání jsou relativně jednoduchá a zvládnete je za pár minut.


Použitý materiál:
Traveler's sada papírů z kolekce Just Chilling
Razítka Winter Wishes
Razítka Cozy Houses
Chipboardové české nápisy

Tak to byla dnešní přáníčková nadílka a my se moc těšíme, jaká přáníčka z těchto razítek vytvoříte vy. A nejen z těchto razítek. Jestlipak jste již začali s výrobou vánočních přání? Napište mi to do komentáře a budeme se těšit na vaši inspiraci ve facebookové skupině Paper Garden Club.

Monika


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.