Layout pro Paper Garden - kolekce SUPER YOU od Studio Forty

Březen se již blíží do své poloviny, a tak bych vám ráda připomněla březnovou soutěž na Paper Garden, kterou tentokrát vymýšlela Míša. Inspirací se jí stala novinková kolekce od Studio Forty "SUPER YOU", která přistála v e-shopu Paper Garden během února. A protože je to kolekce skutečně "suprácká", tak jsem jí neodolala a s její pomocí vytvořila layout podle soutěžního zadání, který může sloužit jako další inspirace pro ty z vás, kteří se ještě rozhodnou se březnové soutěže na Paper Garden zúčastnit.


Tentokrát jsem "liftnula" jednu stránku, kterou jsem našla na Pinterestu. Kolekce SUPER YOU má syté a barevné papíry, takže jsem jako základ layoutu použila bílou scrapbookovou čtvrtku, na které vyniknou detaily. Akvarelovými barvami a černou tuší jsem na stránce udělala barevné cákance, jako pozadí. Pak jsem si vybrala tři papíry, které jsem chtěla na layoutu použít a nařezala jsem z nich kartičky o velikosti 7 x 9,5 cm a rozmístila jsem je pravidelně na připravenou čtvrtku.

Fotky jsem tentokrát naskládala po dvou na formát 9 x 13 a každou fotku jsem podložila ještě velumovým papírem s hvězdičkama. Jelikož podmínkou soutěže je použití "speech bubbles" a razítek, natiskla jsem na pozadí stránky pár těchto bublin ze sady razítek SUPER HERO od Studio Forty, jak vykukují zpoza kartiček. Když jsem měla vše takto připravené, tak jsem kartičky a fotky nalepila na čtvrtku 3D páskou a mohla jsem začít zdobit.

Na spodní volnou kartičku jsem z jedné kartičky na čtvrtce Fantastic/Adventures vystřihla motiv výbuchu, podložila smotanou nití a přilepila 3D čtverečkama.


Layout jsem doplnila nápisem, který jsem složila z různých typů samolepicí abecedy a působí tak neobyčejně, a přesto upraveně. Dále jsem zalovila ve své zásobě štítků a dalších drobných ozdůbek. Nápisy a nálepky jsou rovněž z kolekce SUPER YOU.



To byla má dnešní dávka inspirace a doufám, že se také do březnové soutěže s Paper Garden zapojíte a já se budu těšit na všechny projekty, které nám do březnové soutěže pošlete a které můžete průběžně sledovat ve facebookové skupině Paper Garden Club.

Vaše Monika

* * *

Použitý materiál z Paper Garden:
Scrapbooková čtvrtka od Studio Forty, SUPER YOU - Fast/Dreamy
Scrapbooková čtvrtka od Studio Forty, SUPER YOU - Superb/Power
Scrapbooková čtvrtka od Studio Forty, SUPER YOU - My Star/Comic
Scrapbooková čtvrtka od Studio Forty, SUPER YOU - Fantastic/Adventures
Samolepky SUPER YOU - Awesome
Samolepky SUPER YOU - samolepící proužky





Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.