Mezinárodní den scrapbookingu - scrap kvíz

V sobotu jsme pro vás na blogu Paper Garden k Mezinárodnímu dni scrapbookingu připravily další z našich vypečených kvízů. A vyluštil si ho samozřejmě i celý náš design tým. A jeho výsledek mě vůbec nepřekvapil - jsem prý STRÁŽKYNĚ VZPOMÍNEK. A to sedí. Protože tvořím především Project Life a tak jsou fotografie tím hlavním v mém scrapování.
Na základě kvízu jsme pro naše čtenářky připravily projekty pro inspiraci. Každá členka Design Teamu tak měla vytvořit projekt podle toho, jaký typ scrapbookové nadšenkyně jí v testu vyšel. Navíc jsme ale provětraly naše scrapové zásoby a našly papír, který jsme doma měly všechny a podmínkou bylo použít právě tento papír. Já jsem tentokrát zpracovala jednu stránku z Traveler's Notebooku.

V dubnu jsme se s holkama vypravily opět do kina - tentokrát na film "LOVEní" (mimochodem byl super!) a jak máme ve zvyku, vždy si musíme udělat fotku. Jednu normální a jednu "bláznivou". A právě tu bláznivou jsem si vybrala pro svou stránku. Oba strany z papíru jsem použila jako podklad pro fotku a navíc jsem ještě přidala velum se zlatým textem.

 Do spodní části stránky jsem opět nalepila proužek velumu, "fringe" paper a samolepicí krajku. Pozadí je narazítkované Archival inkoustama. Pod fotku jsem pak umístila pár výseků vyřezaných na Big Shotu.
A jak jste Mezinárodní den scrapbookingu oslavili vy? Těším se s vámi při dalším článku.

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.