Kartičky Podzimní nálada v hlavní roli mého PL

Letošní pravý podzim na sebe nechal trošku čekat, protože když jsem procházela fotky ze září, tak jsme na nich ještě v krátkých rukávech, v cyklo kraťasech na kole a dokonce i v plavkách :-) Ale předposlední zářijový víkend jsme vyrazili na sever Česka do Krušných hor do Tiských stěn. Osobně jsem o nich do té doby vůbec neslyšela, ale o to víc jsem se těšila. A musím říct, že výlet se velmi vydařil a nafotila jsem z něj spousty fotek. No a jelikož by se mi nevešly do mého Planneru, tak jsem po delší době vytáhla své velké PL album a zase přidala pár stránek. Tak se na ně pojďte podívat.

Ale nebyla bych to já, když bych se držela navržených standardů, takže jsem si zvolila tzv. líný Project Life. Prostě jsem lepila fotky a kartičky na velkou bílou scrapbookovou čtvrtku a celé jsem to pak vsunula do velkých kapes. Na tyto stránky jsem použila naši novou podzimní sadu kartiček a samolepek Podzimní nálada.

Na úvodní stránce je nadpis a trochu více textu k tomuto výletu. Počasí nakonec vyšlo naprosto úžasně, takže i fotky jsou hezky barevné a podzimní. Snažila jsem se řadit fotky tak, jak jsme je na výletě fotili. Kromě samolepek z kitu Podzimní nálada, jsem využila i některé starší průhledné samolepky a samozřejmě moje oblíbené chipboardy.


Protože naše fotky z tohoto výletu jsou opravdu podzimně barevné, kombinovala jsem z barev na kartičkách hlavně žlutou, zelenou a hnědou. Vždy, když lepíte kartičky a fotky na velkou čtvrtku, je nutné mít na paměti, že fotky i kartičky musíte uříznout trochu menší než do klasických PL kapes, protože se s nimi musíte vtěsnat na prostor 30,5x30,5, kdežto PL kapsy jsou mnohem větší a každá samotná kapsa má prostor na kartičku nebo fotku a zvlášť zatavené okraje.


Texty jsem si psala do textových polí na počítači a pak je rozstříhala a nalepila do jednotlivých řádků, nebo jako ucelený rámeček k jednotlivým fotkám. Asi nejvíce času mi zabralo ořezání všech fotek a kartiček a následné rozvržení stránek. Pak už to šlo ráz na ráz.


Doufám, že jsem vám navodila tu správnou podzimní atmosféru. Mějte se krásně. 



 

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.