ZIMNÍ VZPOMÍNKY - NOVÝ TRAVELER'S NOTEBOOK

Krásný den všem! Jestlipak už jste započali vánoční přípravy? Já tak napůl ... ale už jsem stihla probrat naše loňské zimní fotky a rozhodla jsem se udělat těmhle skvělým fotkám a zážitkům založit vlastní TN sešítek. Z každého roku vyberu 3 nebo 4 top fotky a ty pak do sešítku zpracuji. Začala jsem tedy loňskou zimou 2019/2020. A dnes vám ukážu první tři dvoustrany, na které jsem použila nový mini kit od Studio Forty s názvem WINTER FUN.

První dvoustrana je vzpomínkou na naše každoroční vánoční focení. Brácha i švagrová jsou fotografové, takže toto focení děláme každý rok. Chtěla jsem, aby tato fotka byla co největší, tak jsem jí vytiskla na celou stránku a přidala jen samolepku. Na druhou polovinu dvoustrany jsem použila kombinaci papírů z mini kolekce WINTER FUN a nějaké výseky z přírodní čtvrtky a vypadá to skvěle.
 


Další dvoustrana - to byla zábava. Moc ráda vyšívám do papíru, a tak jsem se rozhodla, že udělám vyšívané pozadí. Přidala jsem také nějaké flitry, abych stránce dodala plastický dojem. Fotku jsem podložila velumem se zlatými puntíky a dalšími odstřižky. A samozřejmě jsem přidala nějaké samolepky a text.





Poslední dvoustrana je celá zasněžená. Moc se mi líbil papír, který připomíná sněhové koule. A tak jsem ho vybrala pro tyto fotky, kde Marťa dovádí ve sněhu.





Použité produkty:







Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.