MŮJ VYTOUŽENÝ POMOCNÍK :-)

A MÁM HO!!!!! A koho že to mám? No přece .... BIG SHOT!!!

Tak jsem se konečně dočkala a včera mi (i když o chvíli dříve) přinesl Ježíšek Big Shot Starter Kit. Jsem si jistá, že kdo se alespoň chvíli pohybuje ve světě scrapbookingu a cardmakingu, tak ví, že s Big Shotem se rázem posunete o level výše a vaše projekty se ze dne na den stanou výtvory profesionálů :-) Ale na druhou stranu vím, že existují i scrapařky, které Big Shot nepoužívají a jejich projekty jsou stejně nádherné.

Pokud se rozhodnete si Big Shot pořídit, máte na vybranou 2 varianty:
  • Buď samotný Big Shot, kdy dostanete přístroj, základní multifunkční desku a 2 standardní akrylové vyřezávací desky.
  • Pokud si zvolíte možnost, kterou jsem zvolila já - a to Big Shot Starter Kit, dostanete v balení  přesně to, co vidíte na fotce níže (tedy kromě těch dvou hotových přáníček - ty už jsem mezitím vytvořila pomocí embosovací kapsy a použila jsem 2 barvy z přiložených čtvrtek Color Core).

Big Shot Starter Kit
V sadě najdete přístroj Big Shot, prodlouženou platformu Solo Platform spolu s plastovou fólií Solo Shim, 2x standardní akrylovou vyřezávací desku, 1x Sizzix embosovací kapsu (motiv puntíků), 1x vyřezávací šablonu Bigz (3 velikosti srdíček), 2x vyřezávací šablonu Sizzlitz (květy, krucánek), 10 barev papíru Color Core (barvy vidíte níže - z červené a modré už jsem udělala vánoční přáníčka, protože jsem chtěla tu embosovací šablonu vyzkoušet), anglický + český návod a DVD s videonávody od společnosti Sizzix (anglicky). Detaily vidíte na následujících obrázcích.
Vyřezávací šablony - 1x Bigz, 2x Sizzlitz

Embosovací kapsa Puntíky

Črvrtky Color Core - 10 barev
Takže se mi splnil můj 'scrapbookový' sen a teď se to bude tvořit jedna báseň :-) Mám ještě jednu technickou. Když budete vybalovat Big Shot z krabice nepanikařte, že nevidíte kličku. Je z boku v polystyrénu :-))

Děkuji za návštěvu a budu ráda za vaše komentáře.




2 komentáře

  1. Big Shot se mi líbil, když jsem ho před pár lety viděla poprvé a mohla si zatočit kličkou ;-), ale už tehdy jsem věděla, že ho fakt nepotřebuju. Nic na prodej nevyrábím ( v tom případě by se mi zdál užitečný jako pracovní nástroj ) a pro své účely necítím potřebu. Přáníček dělám víc najednou jen na Vánoce a ani pak nechci mít všechna úplně stejná, byť je posílám různým liderm :-) a ani na stránkách v albumu bych nechtěla mít stále stejné výřezy. Nijak mě neobtěžuje si leccos vystříhnout, beru už to jako relax . A pak mám pár milých kamarádek, které mi sem tam něco pošlou ;-) , já to zpracuju a jsem spokojená. Je to hezká věc, cena samotné mašinky už není tak závratná, ale dokupovat si šablony, aby byla změna a ne pořád ty samé už do peněz poleze. Takže pořád ještě nejsem přesvědčená a myslím, že přežiju i bez BS :-D. Ale samozřejmě chápu tvoji radost a moc ti přeju předčasný ježíškovský dárek a samozřejmě hodně a hodně radosti a krásných projektů :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo jo, Hani. Přesně o tom jsem psala. Vím, že jsou scrapařky, které ho nepoužívají a ani necítí potřebu ho mít a obdivuji tě, protože máš naprosto nádherné výtvory :-) Vím, že kupování šablon poleze do peněženky, ale zase na druhou stranu třeba embosovací kapsy nejsou zase tak drahé a to embosování se mi strašně líbí. Myslím, že se budu na každou novou vyřezávací šablonku nebo embosovací kapsu těšit a budu nedočkavá, až jí vyzkouším :-)) Proto mám z toho takovou radost :-) Je to asi individuální - někdo se bez něho obejde, někdo bez něj už neumí žít :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.