PAPÍROVÝ ADVENTNÍ VĚNEC

Minulý rok jsme měli přírodní adventní věnec z větviček stříbrného smrčku, který máme před okny na chalupě, ale v polovině prosince začal o padávat a bylo z toho strašného nepořádku. Letos už jsem přírodní nechtěla ... tak jsem se inspirovala na blogu Gabrety a vytvořila tentokrát papírový, ruličkový adventní věnec. Jak se povedl, to můžete vidět níže :-)
Popravdě nejtěžší bylo tam ty ruličky poskládat :-)) Základ věnce tvoří polystyrénový korpus (bohužel na fotkách koukám, že občas prosvítá), který jsem obarvila akrylovými barvami na zeleno (pro případné další projekty bych doporučovala polystyrén nejprve 'napustit' gessem, aby barvy lépe chytaly a kryly).

Ruličky jsou umotány z balícího papíru z Lidlu, který je krásně oboustranný - motala jsem je na silnější fixu, zalepila lepidlem v rolleru a převázala bílým provázkem. Jelikož jsem nesehnala na poslední chvíli lepidlo ve spreji (ale už ho mám v seznamu na další nákup), natírala jsem jednotlivé ruličky tekutým lepidlem a posypala třpytkami (trochu vopruz :-)). Nakonec jsem dozdobila bílými duhovými kouličkami, postříbřenými dřevěnými výseky a červenými stužkami (také z Lidlu :-)).


Tak věřím, že jste se třeba také inspirovali tak, jako já :-)

Díky za návštěvu.


2 komentáře

  1. papírový věnec jsem ještě neviděla, je originální!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Veliká pochvala, věnec se ti moc povedl. Já si ani netroufla do něj dát svíčky, je tedy jen takový ozdobný a pověsila jsem ho na zeď. Na stole zvítězila klasika. Jinak jsem potěšena, že jsem tě inspirovala :-)a věnec se zdařil. Ta zelenočervená verze je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.