Krásné Vánoce!

Miluji tuto vánoční atmosféru a přestože si každý rok dávám předsevzetí, že s vánočními přípravami začnu co nejdříve, abych pak nejančila a nemusela celý prosinec vysedávat do noci u scrapování a jiného vánočního tvoření, nějak se mi ta předsevzetí nedaří plnit (příští rok začnu hned po prázdninách :)) Ale to asi všechny znáte :-)

A tak i dnes, kdy finalizuji svůj čtvrtý a poslední kalendář k Vánocům, asi hned tak spát nepůjdu, ale chtěla jsem si najít chvilku a popřát všem mým čtenářům krásné vánoční svátky. Doufám, že si Vánoce užíváte stejně jako já a že již v této chvíli odpočíváte a těšíte se na zítřejší příchod Ježíška. U nás už malý Ježíšek byl a nechal nám pod stromečkem nadílku, kterou si zítra převezeme ke štědrovečernímu stromečku k našim rodičům, kde budeme trávit Štědrý den a první svátek vánoční. Moc se na zítřejší den těším a ze všeho nejvíce se těším na rozzářená očička našeho 2,5 letého chlapečka až bude rozbalovat dárečky, který už od úterka naprosto vzorně obchází ozdobený stromeček, teď navíc včetně dárečků a nedožaduje se jejich rozbalení, což je pro mně tak trochu šok :-) No asi máme opravdu zlaté dítě :-)

A když jsem se před pár dny Marti ptala, kdo všechno bydlí v našem bytě, jeho odpověď mně naprosto uzemnila: "Máma ...., táta ...., Ježíšek ...." No není ta dětská mysl kouzelná?

Přeji vám krásné vánoční svátky a těším se na vás i v Novém roce 2014.

Děkuji za vaši přízeň.

Monika




1 komentář

  1. Milá Moniko. Sice tiše, ale sleduji Váš blog...jste opravdu scrap-pilná! ;) A při pohledu na Vašeho krásného ,,skřítka" přeji, ať jsou vaše rodinné sváteční dny plné pohody, radosti a štěstí. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.