PL - 51. týden 2013

Ano ... jsem trochu ve skluzu, ale já to doženu :-) V současné době mám hotové 2 týdny z nového roku, ale chci vkládat vše postupně, takže zde jsou stránky z 51. týdne minulého roku.

V podstatě jsme řešili přípravy na Vánoce. Já jsem doděla první kalendář pro taťku a jednu stránku do jeho alba, protože na neděli 22.12. jsme k němu šli na náš první "Štědrý den". Dodělala jsem cukroví, pomalu balila dárky ...

Jednotlivé kartičky nemám nafocené detailně, tak snad mi to prominete. Od Nového roku se polepším. I tak mně to focení hotových stránek nebaví, protože musím kartičky vyndat z kapes :-))

Na titulku jsem použila kartičku 4x6 z kolekce Becky Higgins Winter. Číslo týdne je narazítkované razítky od KETY, přidala jsem i její samolepku "kouzlo Vánoc". Větší hvězdička je také od KETY (chipboard), menší je dřevěná od Studio Calico. Kartička s týdenními událostmi je také z kolekce Winter od BH. Pak už jsem jako podklady použila vánoční/zimní papíry 12x12.



Na této dvoustraně je zdokumentovaná naše návštěva u táty. Všechny podklady jsou ze SB papírů. Bingo kartička je od Simple Stories, kartička s journalingem je z jednoho SB papíru, který jsem rozstříhala :-)


Díky za nakouknutí.

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.