PL - 52. týden 2013

A jsou tu vánoční stránky PL :-) Jelikož manželova rodina žije na Moravě, máme vždy Štědrý den na několikrát. Letos jsme byli na Štědrý den opět u mých rodičů v Praze a na Moravu jsme jeli v pátek.

Tentokrát mi tedy fotky vyšly na 3 stránky, ale jelikož je to poslední týden v roce, ta je to jedno. Náš Štědrý den a rozbalování dárků v Tišnově - to jsou hlavní události tohoto týdne. Opět mám nafocené jen celé stránky.

Snažila jsem se použít maximum českých nápisů od KETY :-) Na titulní kartičku jsem použila papír Vintage Christmas, razítka od KETY, chipboard od KETY a pak washi pásku, samolepku "Christmas", nějaké flitry a razítko větvičky a samolepící 3D ozdoby. Ostatní fotky jsou podložené opět SB papíry. Musím se naučit používat kartičky :-))



Taky jsou na journaling použity kartičky od BH z kolekce Winter (jak jinak). Jinak pod fotky jsem opět dala SB papíry. Nějak mi poslední dobou nevadí do nich střihnout.


No a třetí stránka je z Tišnova. Byla jsem zase po dlouhé době na nehtech, tak jsem to musela zdokumentovat. No a pár fotek z běžného života ...


Díky za nakouknutí.

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.