PL - 1. týden 2014

Konečně jsem se dokopala nafotit detailně mé hotové PL stránky, tak hurá do toho :-))

Tady je dvou strana z 1. týdne 2014. Tento týden jsme ještě trávili v Tišnově a bohužel Tišnov je v takové dolině, že je tam většinou na podzim a v zimě mlha a zataženo. Ale v pondělí k nám přijeli na návštěvu známí a počasí bylo jak vymalované :-))
Levá strana
Pravá strana

Říkala jsem si, že abych použila kartičky s měsíci od KETA, tak si každý měsíc na kartičku napíšu, kdo má z rodiny a blízkých přátel narozeniny a svátek :-) Popisek jsem psala na počítači.

Na titulní kartičku jsem použila kartičku od BH ze sady Flea Market. Je ozdobená papírovou rozetou, samolepkami a okraj je doodlovaný. Razítka jsou od KETA.

 Opět kartička ze sady Flea Market.

Nejdřív mi bylo líto, že jsem tu fotku musela rozstřihnout, ale nakonec to nevypadá tak zle :-)

Rámeček je od WeR Memory Keepers ze sady Frame Your Photos.

Tato mřížka je také od WeR Memory Keepers a je podložená růžovou strukturovanou čtvrtkou a ozdobená.


Opět kartička ze sady Flea Market a dekorační páska s auťákama :-)


Během silvestrovského večera jsem si samozřejmě neudělala žádné fotky, tak jsem si na internetu našla nějakou tématickou fotku a nechala jsem si jí vyvolat. Nápis "2014" jsme měli v lednovém Project Life kitu a moc se mi líbil, tak jsem ho rozhodně chtěla použít - a jak se hodil :-) Samolepka "vítáme nový rok" je od KETA z vánoční sady.



Fotka z mé oblíbené aplikace InstaWeather Pro :-)

Tady u té kartičky jsem tak nějak moc nevěděla "co" :-) Moc spokojená s ní nejsem, tak jí možná časem předělám :-) Zdokumentovala jsem svůj nákup v IKEA pro holky. Rozesílala jsem jim pořadače Antonius.

No a tady jsem měla slabou chvilku a uklidila jsem si scrap koutek a hlavně jsem si uložila PL kartičky do nového pořadače Antonius a vytřídila jsem všechny vánoční věci, které už asi nebudu potřebovat.

Tak takový byl náš 1. týden :-)

Díky za nakouknutí.

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.