MEZINÁRODNÍ DEN SCRAPBOOKINGU



V sobotu 3. května byl Mezinárodní den scrapbookingu a tak jsem převážnou část dne .... SCRAPOVALA :-) Marťu hlídala mamka, tak jsem měla i dostatečný prostor a ideální podmínky.

A v souvislosti s tímto významným "scrapařským" dnem pro nás naše oblíbené e-shopy připravily spoustu překvapení. Ale postupně :-))

Na blogu Papero amo byl připravený tzv. Blog  hop - tzn. skákání/klikání z jednoho blogu na druhý. A na každém blogu nás příslušná členka Design týmu seznámila se svými pěti současnými nejoblíbenější scrap produkty a s projektem, na kterém v současné době pracuje. Další rubrikou bylo "Inspiruje mě...", přičemž zde si děvčata vybrala jeden projekt z naší pinterestové galerie, který je něčím zaujal a inspiroval. A také byla na každém blogu připravena soutěžní otázka a odpovědí v komentáři jsme se mohli dostat do slosování o krásné ceny. Tak se těším, jestli se na mně štěstí usměje a třeba zase něco vyhraju :-)


Příspěvky z jednotlivých blogů najdete zde:
2. Lea
5. Iriska

Trošku půjdu ve šlépějích členek Design týmu PA .... :-)

PŘIPRAVUJE SE ...

Ráda bych se s vámi také podělila o svůj projekt, na kterém pracuji. Jedná se o mini album, které je celé vyráběné ručně (vazba Hidden Hinge). Ráda bych podobná alba zařadila i do své nabídky na prodej, tak máte možnost se mrknout na první "sneak peak". Toto album bude konkrétně pro mého bratra a švagrovou, protože se jim před 14 dny narodilo druhé miminko - syn Matěj. Tak snad se jim bude líbit ...


INSPIRUJE MNĚ ...

Kristýnka Čepčeková ... Vždy do detailů "studuji" každý její projekt a její výtvory jsou unikátní krásnou kombinací neutrálních barev - především bílé a černé spolu s designovými papíry. Umí také krásně používat drobné ozdoby, které projektu dodají ten správný podtext. Kristýnko, moc ráda čtu tvůj blog a tvoje projekty jsou nádherné!!!


5 NEJOBLÍBENĚJŠÍCH PRODUKTŮ PAPERO AMO ...

2. Křídové inkousty od Ingvild Bolme - Prima Marketing - Chalk Edger



No a také byla vyhlášena speciální challenge s názvem UMÍM TO I S JEDNOU BARVOU .... Měla jsem připravenou fotku Anny-Marie Wolniak z workshopů v Praze a tak jsem si řekla, že je to skvělá příležitost, jak fotku "zpracovat". A zde je má stránka. Překvapivě jsem zvolila růžovou barvu :-)


To byly akce na blogu PAPERO AMO!

Nyní se přesuneme na blog Pretty Papers. Tam probíhala v sobotu od 15 hodin 90-minutová challenge, kterou jsem ale bohužel prošvihla :-( Ale zapojila jsem se do "nákupní" soutěže a také do soutěže o vytvoření Project Life kartičky podle sketche. No a takhle to dopadlo:


Na další vytvořené PL kartičky se můžete podívat zde.

Jinak jsem trochu doháněla resty a konečně jsem vytvořila lednovou visačku podle Tima Holtze ... ale o té už si přečtete v odděleném příspěvku :-))

Děkuji za nakouknutí a příjemný den.

Monika




3 komentáře

  1. Ahoj Moniko, teprve teď jsem objevila tvůj blog. Máš to tu moc krásný. Přeji hodně zdaru.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, Monika, Ďakujem krásne! Veľmi si to vážim a teším sa, že niekto obdivuje moju tvorbu, do ktorej dávam srdce :) Ja mám tiež veľmi rada tvoje projekty a sledujem na PA a na FB, ale už budem pravidelným návštevníkom aj na blogu ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nejlepší scrapbook byl od firmy Pearhead. Nádherně velké bílé papíry, které se zasouvaly do průhl. folií. Přestali je vyrábět a já nešťastně už roky sháním náhradu. :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.