3. narozeniny Papero amo

V neděli 21. února slavilo Papero amo 3. narozeniny a v rámci narozeninového dne byla ve 14 hodin vyhlášena Narozeninová challenge, které jsem se rozhodla také zúčastnit.


To byla pro mě ideální doba, protože krátce před 14 hodinou Luděk odvezl Marťu k babičce a sám jel nakupovat, takže jsem měla klid. Polovina DT dala dohromady podmínky pro challenge (druhá polovina si pak challenge vyzkoušela) a tentokrát bylo podmínek opravdu požehnaně.
Podmínky pro vytvoření stránky byly následující:
  • slovo LÁSKA (nebo její obměny),
  • TROJÚHELNÍK,
  • PROVÁZEK (prý abychom se na něm případně mohly oběsit, jak  pronesla Janča Bennett :)),
  • RAZÍTKO
  • a nakone ještě musela být celá stránka ČERNO-BÍLÁ.

Ano - tvořila se třicítková stránka a na její vytvoření, vyfocení a poslání bylo celkem 1,5 hodiny ... Což jsem si říkala, že je úplně mooooře času ... Ó jak jsem se spletla :)


Takže jsem vytáhla tu svou krabici se zbytkama a v klidu jí prohrabovala a tahala jsem ven zbytky černo-bílých papírů ... Pak jsem si řekla, že by tedy asi bylo dobré si vytisknout nějakou fotku :-)) ... Vybrala jsem fotku Marti, kterou jsem nafotila minulý týden v ZOO. Fotku jsem upravila v PicMonkey, hezky jí vytiskla. Padl mi do oka krásný černo-bílý rámeček od Heidi Swapp - jooo, ten použiju, ještě provázek - černý to jistí. Razítko a trojúhelník - hmmm, to bude oříšek ... prohrabala jsem svoje pozaďová razítka a ejhle - ono tam bylo background razítko s trojúhelníčkama - super!! Dvě mouchy jednou ranou! Koukám na hodiny ... 14:52 .. a sakra!! Tak rychle fotku do rámečku, vytvořit z papírů nějakou koláž pod fotku, pozaďovým razítkem jsem sem tam narazítkovala nějaké pozadí ... z únorového Simple Kitu se mi hodil nápis "JSI PRO MĚ VŠÍM" ... Ještě jsem prohrabala své bílé a černé ozdoby ... bílá organzová kytka z kolekce Bella Rouge, černé enamelky, průhledné flitry, černá tuž a perleťový sprej ... 14:22 ... SAKRAAAA!!! Během asi 5 minut jsem všechno poslepovala (respektive secvakla sešívačkou, lepila jsem jen to nejnutnější), umístila na stánku, dolepila ozdoby, postříkala tuží a sprejem, nalepila nápis a šla fotit ... ale po zapnutí foťáku mi zahlásil "Není vložena karta SD" ... pryč s ním. Zachránil mě mobil :-) Fotím a odesílám v 15:34 :D A tady je výsledek! Super adrenalin :-)


Ohlédnutí za workshopy, kterých jsem se účastnila

Nevím, jak to holky dělají, ale každý rok se jim podaří "ulovit" nějakou scrap HVĚZDU, kterou přivezou do Prahy a my se pak můžeme těšit na celodenní workshop plný inspirace a tvoření ... No přiznejme si - existuje v životě scrapující "ženy-matky" něco lepšího, než moci celý den nerušeně tvořit a ještě se při tom setkat s tolika stejně nadšenými ženami?? Já si tedy lépe strávený scrap den představit neumím :)

duben 2014 - Anna-Maria Wolniak


říjen 2014 - Kasia Krzyminska


duben 2015 - Paige Evans


říjen 2015 - Kasia Krzyminska
duben 2016 - TERESA COLLINS !!!


Takže na další workshop s Teresou Collins se opravdu moc těším a věřím, že to bude úžasný zážitek, vidět tuto skvělou scrap ikonu naživo.






Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.