PL - 35. týden 2016

První padající listí, první školní (pro nás školkovní) den, ale také babí léto a výlet na vodu ... To vše se odehrálo v našem 35. týdnu 2016, který, ač dle kalendáře skoro podzimní, byl plný sluníčka teplého počasí a to jsme prostě museli využít.

35. týden 2016

Moc ráda používám velké scrapbookové papíry také do PL. Stránky jsou pak takové sjednocené a vše působí více uspořádaně. A i v tomto případě jsem použila velké scrapbookové papíry na obě strany. Oba papíry měly stejný vzor, jen v jiné barvě. A ty barvy se k prvnímu zářijovému měsící docela hodily. 


35. týden - levá strana
Scrapbookové papíry jsem doplnila kartičkami a ozdobami z PL kitu Papero amo 9/10 2016. Krásně se k této dvoustraně hodily. Také jsem konečně použila samolepící dřevěnou abecedu PA. Je naprosto nádherná - krásný font.
Titulní kartička
Na většinu velkých kartiček jsem použila malou 3x4 kartičku, která sloužila jako pozadí pro journaling a na oživení barev.


Tuhle kartičku "ZÁŘÍ" jsem měla ještě z loňského roku ... konečně na ní přišla řada.




Všechny kartičky jsem ještě dvojitě orámovala černým tenkým fixem.


Pravá strana je pak laděná do žluté barvy. Opět jsem kartičky dvojitě orámovala černým fixem.

35. týden - pravá strana
Součástí kitu byla i barevná abeceda. Tyto samolepící abecedy s českou diakritikou jsou naprosto skvělé a já je moc ráda používám. 








Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.