PL - 36. týden 2016

Krásný den, milí čtenáři!

Dnes mám pro vás relativně aktuální PL inspiraci a tou je 36. týden 2016. Tato dvoustrana je zajímavá tím, že jsem jí vytvářela pro účely "razítkovací" výzvy od Papero amo. Podmínkou bylo použít alespoň jednu kartičku, jejíž pozadí vytvoříte pomocí razítka. No a takhle jsem se s tím vypořádala.

Nevím, jak to dělám, ale tak u 50% mých stránek mi ta stránka vždycky ladí do růžova :-) Ale což - klukovi taky sluší růžová a náš Marťa jí ma rád.

36. týden 2016 - levá strana
Na tuto dvoustranu jsem použila PL kit od Papero amo č. 7/8, tedy jak jinak než letní, prázdninový. V tomto kitu byly i skvělé papírové výseky a samolepková abeceda.


Titulní stránka si o nějaké razítkování přímo říkala, a tak jsem sáhla po razítkách Kalendář od PA a použila jsem z něho slovo "září", které jsem pak narazítkovala do diagonály (samozřejmě jsem si vše nejprve řádně nalinkovala obyčejnou tužkou :-)).


Samolepky s českými nápisy jsou prostě TOP ...


Jak jsem tak listovala všemi těmi kartičkami a hledala jsem nějaké podkladové pro tyto fotky, tak mi nějak žádná nešla do barvy. Takže jsem vybrala ty kartičky, které se mi líbili nejméně (a děvčata z PA mi to jistě odpustí :-)), a použila jsem jejich zadní bílou stranu a černým fixem jsem tam pomocí pravítka nalinkovala různě silné čáry.


Další skvělou vychytávkou, kterou miluju, jsou ty dřevěné výseky s nápisy, které byly v PL kitu 7/8 ... To je prostě nádhera!! A tak krásně se s nimi pracuje, hodí se prostě všude!!


A tady přišel na řadu zlatý rámeček s glitrama. Chvíli jsem přemýšlela, jestli ho není škoda, ale nakonec jsem ho s chutí použila.


A tady už je další porazítkovaná kartička. Tentokrá jsem zvolila slovo "favorit" ze sady razítek "TY JSI ...".

36. týden 2016 - pravá strana

Druhá stránka je docela bohatá na fotky a i tentokrát tady vévodí bílé strany kartiček :-)


Strašně dlouho jsme měli v obýváku takovou strašnou starou červenou sedačku, která byla nesčetněkrát politá různými tekutinami od mléka až po pivo, a tak jsme se rozhodli konečně pořídit novou. Koupili jsme k tomu i nový konferenční stolek, do kterého jsem se hned zamilovala.


Pro mě naprosto nezvyklá věc - koláž z fotek :-) Ano - koláže moc často nedělám, protože na ně prostě nemám čas ... Ale tady jsem se pochlapila, všechny tyhle fotky se mi moc líbily. A nálepka s nápisem "Léto ještě nekončí" je z loňského podzimního PL kitu :-)


Tuhle fotku jsem fotila jako panorama a taky jsem jí jako panoramatickou dávala vyvolat, tak jsem jí v tomto týdnu musela použít celou. Tak jsem jí jen střihla. Foťáčky jsou narazítkované.


Do těchto bublinek moc ráda píšu journaling. Je to trochu výzva udržet rovné řádky, ale já si vždy pomůžu čistým papírem nebo washi páskou.


A zase bílá kartička ...


Tady jsem po stranách zase razítkovala. Tahle úžasná červená písmenka jsou - jak jinak - od PA.

Tak to byl 36. týden, který byl ještě krásně letní a rozhodně se vyplatilo ho trávit venku a ještě lépe někde u vody. Děkuji za vaši návštěvu!



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.