PL - 1. týden 2019

Čas neúprosně běží a my pomalu vstupujeme do roku 2019. A já už se nemůžu dočkat, čím nás tento rok překvapí. Dnes bych vám ráda ukázala první Project Life stránku z mého nového alba 2019. Letos se budu opět držet konceptu jedné stránky na týden. Je to naprosto dostačující a popravdě - dělat 2 stránky na týden bych určitě nezvládla a v některých případech bych ani neměla tolik fotek. Takže jdeme na to!


Na zpracování tohoto týdne jsem použila sadu NAŠE DNY od Papero amo, která byla uvedena do prodeje u příležitosti letošních narozenin Papero amo. Kolekce je velmi jemná a řekla bych i minimalistická a to je přesně to, co se mi pro zpracování PL stránek líbí, protože takové kolekce se dobře kombinují s fotkami.


Označení týdne jsem tentokrát vyšívala žlutou bavlnkou, protože ta žlutá se mi do barevné paletky docela hodila. Přidala jsem chipboard s domečky, datumovkou jsem natiskla první a poslední den týdne a do rohu jsem nalepila ledabyle výseky jemných větviček (mě připomínají šípky).


Prvním dnem tohoto týdne byl právě Silvestr, tak jsem chtěla na stránce zavzpomínat právě na tento den a večer.


Nějak se mi tento týden sešlo hodně fotek na šířku, takže následující fotku jsem prostě rozstřihla napůl a umístila do dvou malých kapes. Fotce naštěstí to rozstřižení vůbec nevadilo.


V další malé kapsičce je kartička s nápisem "pohoda" a jen jsem na ní nalepila pár výseků hvězdiček. V poslední malé kapse je fotka a text psaný na štítku. Stejně tak jsem použila další štítek pro datum.


Součástí kolekce NAŠE DNY jsou také výseky s názvy dnů v týdnu a mě se to moc líbí. Ten sobotní jsem použila na této kartičce.


Jedním z mých předsevzetí na tento rok je používat co nejvíce výseků od Papero amo. Tak jsem vzala ten štos výsekových archů, všechny výseky jsem "vymačkala" a po vzoru Janči Bennett jsem si je rozdělila do několika kategorií (o tom určitě někdy napíšu článek). Takže na této kartičce jsem poctivě pár výseků použila.


A když nemám štítky, které by se mi barevně hodily, tak si natisknu svoje. Proto mám tak ráda razítka štítků a rámečků a mám doma nejméně troje různé sady. Každou z fotek jsem podlepila čistou čtverečkovanou kartičkou. Doprostřed jsem pak dala jeden z chipboardů, který byl součástí kolekce.



První týden roku 2019 je za námi. Doufám, že jste našli tu svou inspiraci a něco nového, co byste třeba na svých projektech rádi vyzkoušeli. A já se s vámi budu těšit na viděnou u příštího článku.

Monika 

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.