PL - 2. týden 2019

Ahoj všem! V pořadí druhý týden roku 2019 byl takovým normálním týdnem, kdy se neodehrálo nic zvláštního. Přesto však se sešlo docela dost momentů, které jsem se rozhodla v mém PL albu zpracovat a na které si ráda zavzpomínám. Už se moc těším, až budu alba v důchodu prohlížet :-)


Pro zpracování druhého týdne jsem si vybrala kartičky od Family Portraits a to konkrétně sadu YOU ARE THE ONE, kterou naleznete v e-shopu Paper Garden. Kolekce je sice docela barevná, ale jsou tam i velmi jemné a dobře kombinovatelné kartičky.


Pomalu to vypadá, že prozatím používám pouze design kapes A a to z toho důvodu, že je jednoduché stránku naplánovat bez většího přemýšlení. Dalším důvodem je to, že většinu fotek fotím spíše na šířku než na výšku. Pro vyšití nápisu jsem tentokrát použila bavlnku v petrolejové barvě.
  

Nevím, jak to máte s marketingovými akcemi v supermarketech vy, ale já je obecně nemám moc ráda (zvlášť když se sbírají body na plyšáky). Ale občas se stane, že za nálepky získáte docela hezké věci. A to byl případ také tohoto snídaňového nádobí s motivem Mickey Mouse, které se nám moc líbilo. Pod fotku jsem použila opět kostičkovanou kartičku a zbytek petrolejové bavlnky.


A musela jsem zvěčnit svůj krásný, bambusový stojánek na hodinky a telefon, do kterého jsem se tedy úplně zamilovala. Docela mě štvalo, když se mi hodinky válely s nabíječkou jen tak na skříňce a tohle vypadá fakt skvěle. Řádkovanou kartičku jsem obstřihla také z jedné 4x6 kartičky ze sady a podlepila jsem jí šedivým kartonem.


Na kartičky jsem pak použila také pár průhledných samolepek a to např. ze sady MAGIC FALL - CARPE DIEM, BORDERS - transparentní nebo DOODLES.


K velkým fotkám jsem pak přidala pouze štítky s textem, natisknuté černým inkoustem. 



V poslední době mám pocit, že bych měla své PL album věnovat více důležitým fotkám, než bohatému zdobení a snažím se k tomu tak přistupovat. Většinou tedy kapsy s velkými fotkami moc nezdobím. Ani to není potřeba. Další stránka 2019 je tedy hotova!

Monika


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.