Birthday DT challenge - The Silent Lift

Přeji všem krásné úterý! Pokud jste v uplynulých dnech sledovali blog, Facebook a Instagram Paper Garden, určitě víte, že tento "papírový obchod" oslavil o víkendu již 3. narozeniny. Spolu s Diankou a dalšími členkami Design Teamu jsme pro vás připravily narozeninovou challenge, znalostní kvíz a hned dvě Giveawaye a to na Facebooku a Instagramu.  
Hallo everyone! During the weekend we celebrated Paper Garden's 3rd birthday!! What a fun!! Together with Diana and other Design Team members we brought you a birthday challenge, a quiz and two Giveaways - on Facebook and on Instagram.

Překvapením Design Teamu pak byla scrapovací tichá pošta (jak jsme to nazvaly), kdy každá členka DT postupně liftovala scrapbookovou stránku jedné své kolegyně, přičemž nikdo nevěděl, jak vypadala ta původní stránka - jen Dianka, která celou "tichou poštu" rozjela. A dnes bych vám chtěla ukázat svůj layout, který jsem v tiché poště zpracovala.
As a Design Team we wanted something special ... something surprising and funny. So we went for a "SILENT LIFT". Dianka chose a layout and lifted it. Then she send her page to another DT member and so on. Together we made seven beautiful layouts and today I'm gonna share my page with you.


Mojí "předskokankou" v liftovací tiché poště byla Erika. Psala mi kolem půl desáté večer a celá zkroušená konstatovala, že první pokus s vyšíváním se nezdařil, že křížková výšivka je na papíru těžká. Tak to mi trochu vrtalo hlavou, protože ona na své stránce žádnou křížkovou výšivku neměla... hmmm. Tak jsem si ale řekla, že budu prostě vyšívat jen jednoduchým stehem. Pro svůj layout jsem si vybrala scrapbookové čtvrtky od Galeria Papieru, a to konkrétně z kolekce Fleeting Moments. Věděla jsem, že musím hodně vystřihovat a vyšívat. A protože je jaro, zvolila jsem bílé květy a decentní větvičky a vytvořila jsem stránku z našeho letošního prvního výletu na kole. Zde se můžete podívat na některé detaily stránky.
Next in a row after Erika was me. She send me her layout late in the evening saying that cross stitching on paper was far too hard for her. What? But there was no cross stitching on her layout!! Never mind ... So I decided to stitch easy stitches as she did. I used papers from Galeria Papieru, from Fleeting Moments collection. I cut out many flowers and branches from papers and used one of the flowers to draw the flowers for stitching. It's spring time so I decided to scrap some photos from our this year's first bike trip. And now some details of my layout.




A nakonec si můžete prohlédnout všechny layouty, včetně toho původního liftovaného, který Dianka vybrala.
Finally, there are all the pages, including the first one chosen by Dianka.


Liftovací tichá pošta byla fakt zábava a já doufám, že si s holkama z Design Teamu nějakou takovou hravou challenge zase brzy vymyslíme. Krásné jaro!
The silent lift was a great fun. I really hope we shall make another DT challenge soon.

Monika 




















Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.