PL - 8. týden 2019

Krásný jarní den všem! Konečně začíná být hezky teploučko a z toho já mám velikou radost, protože zimu vůbec nemusím a tak mě teplé sluneční paprsky přímo probouzejí k životu. A protože potřebuji k životu probudit i své Project Life album, pustila jsem se do zpracovávání jarních týdnů. Jaro je pro mě symbolem svěžesti a jarních barev, ve kterých se probouzí příroda a vše kolem nás. A přesně touto náladou je inspirovaná nová kolekce DAYDREAM od Studio Forty, kterou bych vám dnes ráda ukázala v akci na mé PL stránce jako inspirace pro Paper Garden. Určitě vás chytí za srdce tak, jako mě!

Dlouho jsem se rozhodovala, jaký papír z kolekce použiji pro pozadí na své kartičky, protože každý papír z kolekce je moc krásný a jemný a hodilo by se mi jich více. Nakonec jsem sáhla po papíru Pinewood / Net a použila tu "dřevěnou" stranu, protože k té se budou hezky doplňovat další barvy.

S titulní kartičkou jsem si trochu vyhrála. Na fotkách, které v tomto týdnu vznikly, se objevuje i žlutá, a tak jsem se rozhodla vyřezat ze čtvrtky Just Painted / Sunshine několik hexagonů a ty jsem pak nalepila jak na titulní kartičku, tak i pod fotky. Na titulní kartičce jsem je udělala dvojité a ve 3D. Razítkovací abecedou jsem natiskla číslo týdne, datumovkou datumy a ze sady samolepek Daydream jsem nalepila na sebe samolepku rámečku a nápisu "Life is Beautiful".


Obecně zpracovávám každý týden na jednu stranu, ale někdy se stane, že je fotek více a hodila by se nějaká ta kapsa navíc. Toto řeším buď případnou poloviční kapsou (v případě více fotek), nebo odklápěcí kartičkou jako v tomto případě.



Místo samostatné kartičky jsem si uřízla kus bílé čtvrtky o velikosti 6x8 a v polovině jsem jí přehnula, aby po zasunutí do kapsy jedna část "visela" z kapsy ven. Tento malý trik se dá použít i v malých kapsách za předpokladu, že zpracováváte pravou stranu kapsy, abyste tam mohli bílou čtvrtku zasunout.


Další kapsy jsou již jen jednoduše ozdobené s přidaným journalingem. Malé fotky jsem tentokrát nijak nezdobila, protože jsou docela dost barevné, a tak by tam ani průhledné samolepky nebyly vidět.



A na řadu samozřejmě přišly i moje oblíbené štítky :-) Ty jsem si natiskla černým inkoustem na bílou čtvrtku, popsala textem a přilepila přes fotky. Kartičky jsem ozdobila bordurama ze samolepek DAYDREAM - Flower Borders.



Z kolekce Daydream mi zbylo ještě spousta materiálu a já už se moc těším, až do těchto papírů zase střihnu, protože celá kolekce je barevně moc hezká a krásně se hodí právě na jarní tvoření.

Monika




Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.