PL - 23. týden 2019

Prázdniny jsou v plném proudu a já tu mám dnes pro vás po delší době zase trochu té "kapsičkové" inspirace pro ty z vás, které dělají Project Life. Sice to není ještě žádný z prázdninových týdnů, ale v červnu bylo taky nádherně. A tentokrát jsem si hrála s letní kolekcí Beautiful Life od Studio Forty. Obě kolekce, které Studio Forty na léto představilo, mě opět nadchly, protože tvoření s nimi je prostě zábava. Tak se pojďme podívat, jaká dvoustrana mi přibyla do mého alba roku 2019. Tentokrát jsem se s fotkami jen na jednu stránku prostě nevešla.
Je to již nějaký ten pátek, co jsem s Project Life začala a musím říct, že jsem z tohoto konceptu čím dál více nadšenější a to i po těch letech. Když totiž listuji předchozími alby, tak se člověku vybaví spoustu vzpomínek, které by třeba časem v těch hlavičkách úplně zapadly. Ale to jen tak na úvod ... Zde je celá vytvořená dvoustrana a já vám samozřejmě ukážu i detaily.
Jak už to tak většinou na mých stránkách bývá, většina fotek je z víkendu. Ale to je asi přirozené. První strana mi rozložením pasovala do kapes designu A. A jsem na sebe pyšná, protože se mi tentokrát podařilo použít ve větší míře i razítka (tedy razítkové abecedy). Na obou stránkách jsem kartičky nařezala z velkých papírů - konkrétně z papíru Enjoy Today / Relax a pak Cotton Candy / Splash. Z papíru At the seaside / Summer Memories jsem nastříhala PL kartičky a použila je, když se hodily.
Samozřejmě nechybí titulní kartička, která označuje týden. Kartičku jsem po levé straně ozdobila samolepicím proužkem a pomocí razítek a samolepicí abecedy jsem označila číslo týdne. Ještě jsem přidala štítek s datumy a výsek větráku - Studio Forty totiž nově do svých letních kolekcí zařadilo balíček papírových výseků. Nakonec své místo na kartičce našel i chipboard plážového domečku.
Na stránku se přeci jen dostala jedna událost z kraje týdne a to když jsme šli s Marťou na ortodoncii na otisky. Bude muset mít rovnátka (tedy on už je má) - to má, chudák, po mě, protože já jsem si se svýma zubama užila taky svý. Výhodou světlého pozadí je to, že na něj můžete krásně psát nebo tiskat razítky - jako v tomto případě.
Další zážitky jsou již víkendové. Vyrazili jsme po delší době na Lány a kromě práce jsme si tam i hezky odpočinuli a Marťa se vyřádil. Navíc se nám ta lokalita hodila, protože na neděli jsme si naplánovali sjíždění Berounky. Na Lánech na náměstí je taková skromná hospoda, ale obec tam před pár lety udělala takové ty vodotrysky ze země - a je to pro děti náramná zábava a v létě i skvělé osvěžení. No Marťa byl během pár minut zlitý od hlavy k patě. Na stránky jsem samozřejmě využila i naše krásné české samolepky, které ladí k této letní kolekci.
A abyste si nemysleli, že si užíval jen Marťa ... i manžel si přišel na své ... V této lokalitě točí nějaké rakovnické pivo a prý je docela dobré. 

V neděli jsme po snídani vyrazili směrem k Berounce a měli jsme tam sraz s bráchou a dětmi. Nasedli jsme k nim do auta (mají velké, sedmimístné) a jeli jsme do kempu, odkud jsme vyráželi s loděmi, které jsme měli zamluvené. Papír na kartičky jsem záměrně vybrala ten s modrými "bublinami", protože k vodě se to prostě hodí.
Tato stránka je spíše o fotkách, takže je tam jen velmi málo textu. Těchto společných okamžiků si velmi cením, takže jsem je chtěla zdokumentovat. Navíc jsem konečně použila samolepky pro vodáky, které jsem tak dlouho v pracovně syslila, jako třeba u první fotky ta samolepka modré záchranné vesty (jen škoda, že není oranžová). A tady jsou naši tři "námořníci" ...

Každou fotku jsem ještě podlepila bílým papírem, abych udělala předěl mezi pozadím na kartičce a každou fotkou. A tady jsou zase další tématické samolepky - pádla a dole kajak ... 
Prostor na text na této kartičce jsem vystřihla z jedné PL kartičky, která byla v kolekci a jen jsem odstřihla ten horní modrý díl, aby se mi tam vešla. Nakonec to vypadá moc hezky.
Na některých fotkách mi třeba ty transparentní samolepky "nevylezly" tak, jak bych si představila, ale  to se prostě těžko odhaduje a výsledek je pak vidět až v okamžiku, kdy je samolepka nalepená.

Tak to byl náš "skoro-letní" týden a víkend. Doufám, že se vám také daří zachycovat vaše letní a prázdninové zážitky. Hezký den!

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.