HAPPY PLANNER ... 1. týden 2020

Zdravím vás v novém roce! Jak se blížil konec roku 2019, rozjeli se na Facebooku diskuze na téma "Jak dokumentovat další rok". Možností je samozřejmě více - Project Life, Traveler's Notebook, klasický diář, Happy Planner ... Já jsem se poslední roky zuby nehty držela Project Life alba. Ale jelikož má poslední PL alba zejí prázdnotou, došla jsem k závěru, že je čas na změnu. Zatímco se nic nemění na mém přesvědčení, že skutečně má smysl dokumentovat náš každodenní život, změnila jsem formát svého týdenního tvoření. Začala jsem tedy naše okamžiky zpracovávat do BIG HAPPY PLANNERU. Nakonec jsem vybrala nedatovaný v designu Rustic Theme.

Hello everyone! Nice to see you in new year 2020! At the end of 2019 I read through a lot of  "how-to-document-2020" discussions. I'm a big fan of Project Life - I realy am. To me it's a great way to gather all your everyday memories in one album. But as my last two PL albums are half empty, I decided for a change.  I still want to keep track of our everyday life so I decided to start my BIG HAPPY PLANNER. I went for a Rustic Theme design.


První  týden v novém roce dokumentuje také poslední dny roku předcházejícího. Opět jsme Silvestra trávili u známých (jako každý rok). Děti už vydrží do půlnoci a chtějí si i připít. Okolo desáté večer pak odpálíme pár petard, aby se děti trochu provětraly venku.

The first week in 2020 was at the same time the last one in 2019. As always we celebrated New Year with our friends at their place.


Na zpracování tohoto týdne jsem použila MY LIFE KIT Zimní království (1/2020) od Papero amo a kombinovala ho s dalším materiálem. Je plný neutrálních barev a hodí se prakticky ke všemu.

I used MY LIFE KIT Winter Kingdom (1/2020) from Papero amo together with my other stuff. This kit is full of pastel colors - grey, beige, pink, white and is easy to combine with photos and other material.








Některá z políček v diáři jsou buď linkované, nebo čtverečkované či dokonce tečkované ... Tentokrát jsem využila to čtverečkované pozadí k ručnímu psaní.

Some spaces in the planner have lines, squares or dots. I used the square pattern for my hand writing and wrote "WINTER".


Takže tímto týdnem jsem započala svůj PL diář na 2020. Prozatím jsem z tohoto formátu nadšená. Není moc veliký, abych měla problém ho zaplnit a ani není příliš malý a formát fotek se mi zdá dostačující. Uvidíme na konci roku, jak se mi ho podaří zaplnit.

So ... that's the beginning of my 2020 Happy Planner! My PL diary! I'm more than excited about this Big Planner - it's not too big and not too small even for photos. Let's see at the end of the year how I manage to fill it up!



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.