PL - 1. týden 2020

Krásný den všem! Nejprve bych vám chtěla z celého srdce popřát všechno nejlepší do nového roku, hlavně pevné zdraví, rodinnou pohodu a radost z vašeho (i našeho) tvoření.
Začátek roku je - co se mého scrapbookového tvoření týče - vždy takový optimistický. S nadšením nadepisuji hřbet svého nového PL alba a zasedám k prvním stránkám nového roku. Ale díky běžným povinnostem mi toto tempo vydrží jen pár týdnů a pak začnu pomalu zabředávat do mého (již tradičního) skluzu. Ale to mě neodradí, protože si stále myslím, že PL album (či jiná alba z vašeho života) prostě stojí za zpracování. A jednu takovou PL stránku z letošního nového roku vám dnes ukáži. Zatím jsem aktuální! :-)
Náš první lednový týden začal ještě na Moravě, kde jsme trávili část vánočních svátků. A tak jsem do svého prvního týdne zahrnula třeba i mé povánoční nakupování a samozřejmě Silvestr. Na stránku jsem použila kolekci JOYFUL od Studio Forty z e-shopu Paper Garden, protože jsem z této kolekce prozatím vyráběla pouze obálky na vánoční poukazy a stále mi zbyly malé papíry určené do Travel Notebooku. A právě tyto papíry se na PL hezky hodí. Jen musíte dávat pozor na vzory na papírech, protože přeci jen jsou tyto TN papíry tisknuty pro formát na výšku.
Papíry mají na šířku přesně 10 cm, takže do kapes pasují skvěle. Vlastně jsou trochu menší, ale mě to nevadí, protože stejně všechny kartičky v jednotlivých kapsách podlepuji. Na zdobení jsem nejčastěji používala "washi proužky" nebo chipboardové samolepky, které stránce propůjčily trochu 3D efektu.

K fotce ze Silvestra (mimochodem letos jsme si připíjeli ZLATÝM šampaňským - tak doufám, že budeme mít o to více štěstí :-) ) jsem přidala kartičku s vellumem, na který jsem napsala přání vlastnoručně za pomoci alkoholové fixy (tiskace a falešnou kaligrafií).


Tolik k mé dnešní inspiraci. A mě zajímá, jak plánujete dokumentovat svůj rok 2020 vy? Troufnete si na nějaké pravidelné projekty nebo dokumentujete spíše občasné akce? Mějte se scrapově!!










Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.