Scrapbookový kurz v Králově Dvoře u Berouna

V sobotu 15. září se v prodejně Davona v Králově Dvoře u Berouna konal celodenní scrapbookový (dále jen "SB") kurz. Kurz byl určen jak pro zkušené scrapařky, tak i pro začátečnice. Do Berouna to mám autem z Prahy relativně blízko, tak jsem se hned přihlásila.

V sobotu ráno jsem nemohla dospat a už okolo 8 hodiny jsem vyrazila do Berouna. Kurz začínal v 9 hodin, já dorazila v 8:45 a byla jsem na místě mezi prvními, tak jsem si mohla vybrat, kam si sednu :-) Vybrala jsem si místo hezky u okna, kde bylo dost světla a navíc jsem měla k dispozici další odkládací plochy - topení a parapet :-) To se pak ukázalo jako ohromná výhoda, protože při práci se vám pak plní pracovní plocha jedna radost.

Kurz začal! Jakožto nováček jsem pozorně poslouchala instruktorku, i když většinu věcí jsem znala z internetu nebo z YouTube. Takže jsem víceméně tak nějak 'proflákala' první hodinu kurzu, zatímco ostřílené účastnice se hned vrhly do tvoření. K dispozici bylo velké množství SB papírů a čtvrtek a samozřejně i další ozdoby a pomůcky. Účastníci kurzu měli v ceně 10 SB papírů (a bylo jedno, zda jste je použili na místě, nebo si je pak vzali domů a mohli jste vybírat i z papírů na prodejně) a veškeré ozdoby a pomůcky, které byly v kurzové místnosti k dispozici, včetně různých papírů z kolekcí a odstřižků. Navíc pokud jste potřebovali nějaké ozdoby nebo materiál, který k dispozici nebyl, mohli jste si ho s 5% slevou koupit na prodejně, která pro nás byla celý den k dispozici.

Ovšem já jsem se nejvíce tešila na Big Shot :-) To bylo pro mne největší lákadlo. Poslední měsíce jsem doslova hltala videa o tom, co se dá s touto mašinkou krásného vytvořit a tak jsem byla zvědavá, jaká je naživo. Samozřejmě jsem si říkala, že by pro mně MOHL být Big Shot užitečný, ale po tomto víkendu ho prostě POTŘEBUJI na 150% :-) Ale myslím, že k tomuto závěru dospěje každý, který má možnost ho vyzkoušet a kdo to se scrapováním myslí jen trochu vážně. Zkusila jsem si jak embosování, tak i vyřezávání. Zpočátku jsem měla trochu strach, abych jeho použití zvládla, ale s podrobným návodem na multifunkční desce je to hračka (tedy pro mne byla).

Takže za celý ten den jsem dokončila dvě stránky do svého alba (Nevěsta a První narozeniny) a třetí jsem započala s tím, že jí dodělám doma. Podotýkám, že tam byly i takové dámy, které zvládly 6-8 stránek :-) To mi tedy hlava nebrala :-))

Kurz mohu jen a jen doporučit - navíc máte k dispozici celý sortiment obchodu Davona s 5% slevou a to už se při větších částkách (které jsme zvyklé v obchodech se scrapbookovými potřebami nechávat) vyplatí. I když 10% by bylo lepší ;-)

Na blogu Davony si můžete přečíst, jak vnímaly kurz pořadatelky a najdete tam i ukázky naší tamní tvorby, kam se dostaly i mé dvě stránky, z čehož jsem měla ohromnou radost :-)

Děkuji za návštěvu.

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.