Vánoční přáníčka s lesklými stromečky

Jednoho dne jsem hledala na Google obrázcích nějakou inspiraci na vánoční přáníčka a moc se mi líbilo přáníčko, které jsem našla na stánkách společnosti Fiskars. Tady je originál:
Zdroj: http://www.fiskarscraft.co.uk/Activities/Projects/Christmas/Cards/Embossed-snowflakes
Velmi se mi ten koncept líbil a tak jsem si řekla, že ho liftnu. Místo ptáčka jsem měla razítka stromečků a tak moje tři přáníčka se stromečkama dopadla takto :-)

Jen pár slov ke každému přáníčku.

U prvního přáníčka je podklad oinkoustovaný Distressem Vintage Photo, sněhové vločky jsou naembosovány embosovacím práškem Artemio - Silver Snow a uprostřed každé vločky je plastová perlička. Kruhový podklad stromečku je obarvený Distressem Broken China a hrana Distressem Walnut Stain. Stromečky jsem vyrobila tak, že jsem natiskla razítko na bílou čtvrtku, vybarvila akvarelovými pastelkami, rozmazala štětcem namočeným ve vodě, přilepila jsem perličky a na celé stromečky jsem ještě nanesla Glossy Accents, takže jsou krásně lesklé.
Podklad u druhého přáníčka byl velmi jednoduchý. Čistě bílou čtvrtku jsem ořízla, zakulatila hrany a Perfect Mediem od Rangeru jsem natiskala obrázky vloček. Pak jsem vzala Perfect Pearls v odstínu Perfect Pearl a velkým štětcem jsem je nanesla na celý povrch čtvrtky. V místech, kde byl inkoust Perfect Medium se perleťový prášek krásně zachytil a zbytek papíru je takový lehce perleťový. V reálu to vypadá moc krásně. Je dobré pak ještě Perfect Pearls zafixovat vodní mlhou z Mini Misteru. Výřez jsem obarvila Distressem Stormy Sky, rovněž razítka vloček jsou stejnou barvou, přilepila stromeček, nalepila perličky a natiskla text. Tělo přáníčka je ze SB čtvrtky s dřevěnou strukturou.

Základem tohoto přáníčka je SB papír s motivem notového zápisu ze sady papírů Christmas Tidings od Design Objectives. Vyřízla jsem potřebný formát, zakulatila rohy na pravé straně a celý podklad jsem obarvila Distressem Antique Linen. Jelikož Distress inkousty pomaleji schnou, můžete je používat také pro Perfect Pearls. Takže celý podklad jsem potřela perleťovým práškem v odstínu Green Patina. Navíc jsem ještě použila techniku, kterou jsem odkoukala na videích od Jennifer McGuire, která jí nazývá "kissing" - políbení :-) Technika spočívá v tom, že na povrch, na který jsme nanesly Perfect Pearls otiskneme razítko namočené v embosovacím inkoustu (nebo v Perfect Mediu) a tím jakoby sejmeme z podkladu vrstvičku Perfect Pearls, kterou jsme tam štětcem  nanesli. To jsou ty světlejší vločky. Zafixujeme vodní mlhou z Mini Misteru. Natiskla jsem text, nalepila stromeček a mašli jsem provlíkla skrze dírky, které jsem si do přání vyřízla a zavázala.

Doufám, že vás přáníčka trošku inspirovala. Děkuji za návštěvu.


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.