Soutěž o Big Shot Starter Kit - zkusím štěstí?

Pravidelně odebírám elektronický časopis Scrapování a tam byla vyhlášena soutěž o 'Big Shot Starter Kit'. Jelikož o Big Shot velmi, velmi stojím, tak jsem si řekla, že zkusím štěstí a soutěže se zúčastním. Takže přáníčko je v obálce a zítra hurá na poštu :-)

Dlouho jsem přemýšlela, jaké přáníčko vytvořím a jelikož mi v posledním balíčku od Pretty Papers přišlo také samolepící plátno od Claudine Hellmuth, chtěla jsem tento materiál do přáníčka zakomponovat. Nakonec jsem zvolila přáníčko, na kterém mohu vyzkoušet různé techniky. A tady je výsledek :-)

Základ přáníčka tvoří čistě bílé přáníčko od Papermanie o rozměrech 13,5 x 13,5 cm. Čtverečky jsou vyřezané ze čtvrtky Premium White od Personal Impression o velikostech 3,8 x 3,8 cm. Panel pod visačkou je právě ze samolepícího plátna. Z bílé čtvrtky jsem vyřízla obdélník o velikosti 3,5 x 8 cm. Ze samolepícího plátna jsem ustřihla pruh o šířce 3,8 cm a délce cca 20 cm. Plátno jsem obarvila několika vrstvami Distress inkoustu v odstínu Broken China. Když bylo plátno suché, roztřepila jsem okraje a začala jsem ho lepit na připravenou čtvrtku zleva a vždy po cca 1 cm jsem udělala sklad a tak jsem pokračovala, než jsem pokryla celý připravený obdélník. Dvojitou hnědou nití jsem pak celý obdélník obšila, přičemž jsem si propichovátkem předpřipravila dírky. Visačku jsem vystřihla z bílé čtvrtky a okraje jsem obarvila Distress inkoustem Walnut Stain. Černým Archival inkoustem jsem natiskla blahopřání. Děrovačem jsem udělala dírku a provlékla jsem bílý provázek, který jsem vzadu přichytila lepidlem Glossy Accent. Nakonec jsem nalepila 3 perličky.
V každém čtverečku jsou narazítkované květinky Distress inkousty v odstínech Broken China a Crushed Olives. Je razítkováno různými technikami (klasické dvouvrstvé razítkování, dvoubarevné razítkování, dvoubarevné razítkování s vodou) a každý čtvereček je na závěr přestříkaný vodou z Mini Misteru, kde je přimíchaný pudr Perfect Pearls v odstínu Perfect Pearl. Čtverečky jsou také obšité dvojitou hnědou nití. Nakonec jsem přidala hnědé knoflíky ozdobené mašličkou z bílého provázku.






Tak mi držte palce a dám vědět, jak jsem v soutěži dopadla :-)
Díky za návštěvu.


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.