PL - 4. týden 2014

Čtvrtý týden jsme měli docela na pilno, dokonce i nějakého toho sněhu jsme se dočkali. Jakže jsme si ten týden užili?
Levá strana
Pravá strana

Titulku jsem tentokrát dělala podle PL sketche s Kiarkou (http://diskuze.hurapapir.cz/viewtopic.php?f=40&t=61&sid=6197bac320226f9f02d21ce99bea2190). Řekla jsem si, že každý měsíc ten sketch prostě dám :-)) A docela jsem s tou kartičkou spokojená, i když je velmi jednoduchá.


Takhle to vypadala z  našeho balkónu, když napadl první sníh v Praze.

Marťa a mandarinky ... to je story na dlouhé vyprávění.

A tady už jsou mé dvě radosti tohoto týdne. Konečně byly naskladněny tolik očekávané čistící kartáčky na pleť Skinvigorate. Jsem z něho naprosto unešená a nevím, jak jsem bez něj mohla žít! No a po dlouhém čase mi vykvetla klívie.

Ve středu jsme byli u babičky a když nebyl sníh venku, tak si babička řekla, že s Marťou postaví sněhuláka alespoň na papíru :-) Marťa si to užíval a lepidlo pak nechtěl dát z ruky :-) Na PL je úžasné, že si do toho alba můžete dát cokoli - tak my tam máme z tohoto týdne i Marťův obrázek :-)


Konec týdne byl docela výživný. V pátek byla s Marťou plavat babička a shodou okolností jsme u bazénu narazili na bráchu, jak fotil Elču (chodí plavat před námi), tak Marťu fotil profi foťákem, ale do dnešního dne se mi z něj nepodařilo ty fotky vydolovat. Takže mám koláž prozatím z fotek z mého foťáku. Je možné, že pak jí vyměním za koláž s hezčími fotkami.

Končila akce v Lidlu s nádobím GreenPan, tak jsme si taky jednu opatřili :-) No a naše okna .. to  je story,

Po delší době jsme odmrazili mrazák ...

Jelikož bydlíme ve 2+kk, tak se poohlížíme po něčem větším. Ke konci roku vypověděli tátovi smlouvu nájemníci v jeho 4+1 v Modřanech, tak se budeme stěhovat tam. Tak jsme si to tam šli prohlédnou - tedy hlavně Luděk. Já jsem tam asi rok bydlela zhruba před 7 lety.


Ha ha - tahle kartička má jeden zásadní nedostatek ... zapomněla jsem tam dát popisek k tomu QR kódu :-) No holt chybička se vloudila :-) Musím to napravit :-)

Tady jsem měla spoustu fotek z odpoledne u taťky, tak jsem to vyřešila tak, že jsem rozstříhala kapsu se šesti kapsami 4x6 a prostě jsem si tam jednu přišila. Stříhá se to přímo v těch svárech, aby vám to drželo pohromadě. Na přišití je místa dost, protože ty kapsy jsou větší než 4x6.




Díky moc za nakouknutí.

Monika

1 komentář

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.