PL - 6. týden 2014

Tento týden byl opravdu dlouhý a tak ho mám na 4 stránky :-) Byly tam moje narozeniny a začínaly Zimní olympijské hry. Tak jdeme na to.
1. strana



2. strana
3. strana
4. strana
Tahle kartička je v podstatě celá ručně zdobená - nebylo na ní zhola nic - jen pozadí a ten rámeček. Tak jsem si jí trochu přikrášlila.

Začátkem týdne jsme ještě zůstávali v Tišnově. Marťa potřeboval nějaké dvoudílné pyžamko, tak jsem se vypravila do města. Při té příležitosti jsem se zastavila u kamarádky v anglickém sekáči, jestli tam nemá nějaký outlet ... a zadařilo se :-)

Tady už je týdenní přehled a fotečka tišnovské rozhledny, kterou jsem vyfotila, když jsem se vracela z města. Bylo nádherně.


A tady už je Marťa a jeho oblíbené špagety :-)

A tady už jsme zase v Praze v den mých narozenin.

A začíná další strana. Toto je taková titulka k mým narozeninám :-) Do velumové obálečky jsem schovala chipboardové kolečko s mým věkem - to aby to nebylo nápadné hned na první pohled, že už nejsem žádná osmnáctka :-)

Journaling ... ono to přes ty lesklé desky není vidět, ale ty praporky jsem ještě zvýraznila Glossy Accents aby se leskly.

A tady už je mé večerní narozeninové menu :-) Hmmm, byla to mňamka.



A jdeme na třetí stranu. Opět jsem využila toho prostoru a dala do jedné kapsy hned journaling i fotku. Původně tam bylo předtištěné jen "LOVE" a já jsem si to předělala na "I love my family".


Přijel i brácha s rodinkou a tak jsme vzali po obědě děti ven. No Elča zase nechtěla spát, přestože byla úplně vyřízená. Ale pak zabrala.



A tady už je poslední - olympijská strana. Když už jsme letos získali tolik medailí, tak jsem si řekla, že věnuji olympiádě každý týden celou stránku.



Tady jsem za kartičku schovala fotku rozkřápnuté helmy Šárky Pančochové (viz dále) :-)


A naši první dva medailisté ...


Díky za nakouknutí.

Monika

2 komentáře

  1. Moni super Olympijská stránka! Máš bezva písmo na těch narozeninových kartičkách - mě se to prostě líbí víc než z počítače :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně propracované a rozmanité. Už se těším na pokračování.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.