PL - 5. týden 2014

Teprve až díky PL jsem si uvědomila, že je vlastně ten náš život docela pestrý :-) Tak hurá do 5. týdne.

Tento týden jsem dělala celý ručně, protože jsem ho tvořila na 1. scrapbookovém dýchánku u Nemravky, což se ukázalo být super akce - příště si to taky nenechám ujít.
Levá strana
Pravá strana

Titulka je velmi jednoduchá. Vlastně jsem jen narazítkovala číslo týdne, pomocí mé nové datumky dny a u Nemravky jsem si objednala dvoje razítka od Technique Tuesday, tak jsem hned jedno použila. A pak už jsem washi pásku a nějaké buttonky a enamelky.

Hned v pondělí ráno jsme museli s Marťou k zubařce a to bylo to pondělí, kdy v Praze strašně chumelilo, takže bylo všechno nádherně bílé. Tak jsem si vyfotila Elišku Krásnohorskou na Karlově náměstí :-) Razítko zoubku dostal Marťa na ručičku za to, že byl tak hodný u paní zubařky.

Přehled týdne ...

Tentokrát jsem měla fotek o něco méně, tak jsem doprostřed stránky dala designovou kartičku od Simple Stories a jen jsem jí trošku dozdobila washi páskou a enamelkama.

Jakmile se Marťa po obědě vyspal, tak jsme hned vyrazili bobovat. Boby dostal od Ježíška, tak doufám, že je letos ještě využijeme.

A jsme stále ještě u pondělka :-) Tyhle výborné chodské koláče měl pro nás připravené náš sbormistr po skončení zkoušky. Oženil se :-) Tak jsme mu poblahopřáli a skvěle jsme si to užili.

A to už byla středa. Byli jsme na návštěvě u švagrové, a tak jsem taky pořídila pár fotek. Jejich Elča je neuvěřitelný číslo.

Babička Zdeňka to je naše zamilovaná babička!

O víkendu jsme zase jeli do Tišnova. Tady je momentka, kdy Marťa nechtěl pustit svého koníka a to ani při mlíčku :-))

A začíná únor ...

Já na víno moc nejsem ... ale když je to výběr z hroznů nebo výběr z bobulí ... nebo dokonce ledové víno - to se nenechám dlouho přemlouvat. A tak jsme si připili na mé nadcházející narozeniny.

Marťa na svém náklaďáku.

A toto byla taky hezká story. Strejda je totiž Marťův oblíbenec, a tak když jsme v Tišnově, tak jde táta trochu stranou :-)

Díky za nakouknutí.

Monika


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.