Podzimní barvy v PL - 41. týden 2015

Krásné úterý!

Dnes mám pro vás čistě podzimní inspiraci. Měla jsem možnost vyzkoušet podzimní sadu od Simple Stories s názvem PUMPKIN SPICE a musím říct, že jak jsem fanouškem kartiček od Becky Higgins, tahle sada mě úplně odrovnala :-) A jelikož se tento týden poštěstilo a měla jsem hodně fotek, tak vznikly hned čtyři strany, což mi umožnilo použít relativně hodně materiálu z této sady.

41. týden - komplet

Své dilema s názvem "kulatit-či-nekulatit-rohy-u-Simple-Stories-kartiček" mám vyřešené, a tak i když mám z druhé strany kartičky od Becky Higgins, tak prostě rohy kartiček od Simple Stories nekulatím.

1. strana - levá
Jelikož titulní kartička je úplně nahoře, tak jsem si mohla dovolit přidat k ní takovou malou záložku, která vyčuhuje z celého alba ven. Ničemu to nevadí a nepřekáží a je to takový prvek, který ne vždy použijete. Jinak je kartička jednoduchá - jen chipboardy, samolepky a samolepící "hřebíček" (hmmm - když je samolepící, tak už to asi není hřebíček :-)).   



41. týden - titulka
Událostem jsem tentokrát věnovala celou kartičku 4x6 - vzhledem k tomu, že jsem dělala týden na 4 strany, tak jsem si to mohla dovolit. 

Události týdne.
V malých kapsách jsou pak takové střípky ze začátku týdne.



Co se mi na celé sadě líbilo nejvíc byly samolepky, chipboardy a pak také barevné fólie na fotky. Je to takové zpestření oproti tradičním fóliím s bílým tiskem. Tuto fólii jsem použila na těchto stránkách hned dvakrát - první na fotku ze školky a druhou pak na další stránce.



Druhá a třetí strana je věnovaná fotkám, které jsem nafotila s Marťou v neděli odpoledne. Ty fotky se mi tak líbí, že jsem z nich udělala samostatné dvě strany.

2. strana - pravá

A tady už jsou detaily ozdobených fotek. Každou z fotek jsem nějak ozdobila. A na fotce vlevo dole je další průhledná fólie s barevnými listy - to je prostě úžasný!!


I tyto fotky jsem doplnila krátkým journalingem.




A tady je druhá strana ... Samozřejmě jsem musela použít svůj oblíbený rámeček :-) Rámečky vypadají v PL naprosto skvěle a pokud je nepoužíváte, tak je nejvyšší čas, abyste začali.

3. strana - levá


Malé hrátky se samolepkami a samolepícími chipboardy ...



A tady jsou již detaily poslední, čtvrté strany ...

4. strana - pravá
Fotku na této kartičce jsem stáhla z internetu, protože jsem tam s klukama nebyla a oni neměli foťák. Popisky jsou pak vystřižené z letáku.


Následující 2 kartičky na journaling vznikly tak, že jsem použila jako základ tyto přepůlené kartičky a na přechod mezi bílou a barevnou částí jsem nalepila slova "Happy " a "blessed" z výseků. Opět jsem kartičky doplnila samolepícím hřebíčkem a samolepkami s enamelkami.



Fotka a logo cirkusu jsem opět stáhla ze stránek Cirkusu Berousek.


A jak máte zpracované vaše podzimní dny?

Krásný slunečný podzim!




Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.