PL - 1. týden 2017

Krásný den,

mám pro vás můj první PL layout v roce 2017 - 1. týden. Oproti loňskému roku jsem se letos rozhodla, že budu dělat 1 týden na 1 stranu, protože při mém pracovním vytížení je dvoustrana co týden docela velké sousto. Tak doufám, že se mi podaří toto nastavené "tempo" v letošním roce udržet. A také si ještě velmi rozmyslím, jestli budu katičky podlepovat bílou čtvrtkou. Oni totiž kartičky od PA jsou trochu větší než např. od Becky Higgins, tak si myslím, že to podlepování ani není nutné. No uvidíme ...

Primárně budu dělat PL v aktuálním roce, ale chci dodělat i loňský rok, tak se budu snažit v rámci daného týdne případně dodělat i chybějící týden v loňském roce.

A zde je již stránka z 1. týdne.
1. týden 2017

Na stránku jsem použila kartičky z MY LIFE kitu 1/2 2017 od Papero amo a layout je v jemných tónech s akcenty mint barvy, tmavě modré a vínové.




Pokud mi do layoutu neladí např. barvy na pozadí fotky, tak prostře ústřední motiv / postavu vystříhnu. Jako jsem to udělala v případě této kartičky. Fotka je pak nalepená na bílé kartičce (většinou použiji druhou stranu nějaké kartičky, která se mi až tak nelíbí).


Jelikož by bylo na stránce QR kódů až moc, tak jsem je "schovala" na visačky za kartičku.


Takže to byl 1. týden 2017 a pokud se chcete podívat, jak vypadal můj 1. týden roku 2016, tak jej najdete zde.

Krásný den.





Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.