PL - titulní stránka pro rok 2017

A je to tady ... Začíná nový rok a nám "PLkařkám" také nový PL rok. A každý nový PL rok si zaslouží titulní stránku - takový nějaký úvod do toho nového roku. Letošní titulní stránku jsem měla hotovou překvapivě brzy, protože jsem jí tvořila v rámci Challenge Papero amo, jejíž náplní bylo právě vytvoření titulní PL stránky trochu netradičně. Titulní stránka tentokrát nesměla být v kapsách, ale na velké 30x30 stránce. Mě nejvíce oslovila vzorová stránka od Janči B., která si hezky "řízla" veliké číslice "2017". No tak jsem se do toho pustila taky.


Fotka je z našeho vánočního focení a jelikož byla laděná do modré barvy, tak výběr barev pro layout byl jasný. Podkladové papíry jednotlivých číslic jsou v jemných pastelových barvách modré, růžové a béžové.



Každou číslici jsem pak obšila bílou bavlnkou a nějak ozdobila. V "jedničce" je krajka, u dvojky větvička s lístečky a v sedmičce je srdíčko.


Stránku jsem pak dozdobila stříkanci sprejů od Heidi Swapp (modrý a tyrkysový), modrými flitry a hvětdičkami z kraft základu - hvězdičky jsou totiž motivem na fotce.


Tak ať je tento rok pro všechny krásný a plný štěstí a spokojenosti.

A pokud se chcete podívat, jak vypadala moje titulní stránka pro loňský rok, tak ji najdete zde.



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.