Narozeninová challenge Papero amo

Krásný den všem!

Rok se s rokem sešel a Papero amo opět slavilo narozeniny ... A to již čtvrté v pořadí. Opět to byla sobota nabitá překvapením a dárečky, ale také pro to musel dárkuchtivý něco udělat. A tak byla přesně v poledne vyhlášena narozeninová challenge.

Všechny členky Design Teamu se zúčastnili tzv. tajného liftu. Valika "vykopávala" a vybrala si na Pinterestu stránku, která se jí líbila a inspirovala ji a tu liftla. Svou vytvořenou stránku pak poslala další člence DT, která zase liftla tu stránku od Valiky a takto to šlo až do té doby, než se všechny členky DT nevystřídaly. Původní liftovanou stránku však nikdo z DT (kromě Valiky) neviděl. Ukázky všech stránek a jak vlastně lift nakonec dopadl najdete zde.

A podstatou narozeninové challenge bylo právě vybrat si jednu z členek Design Teamu a liftnout její liftnutou stránku 😊 Tento nápad se mi moc líbil, a tak jsem se zúčastnila. No a zde je již moje stránka, kterou jsem vytvořila na základě stránky od Valiky.


Na stránku jsem použila PAGE KIT leden 2017 (stejně jako Valika), který obsahoval papíry z kolekce INDIGO HILLS od Pinkfresh Studio. Tak nějak asi tento kit čekal na svou příležitost a jeho čas nadešel. I když to na první pohled není znatelné, pod fotkou JE skutečně trojúhelník a stejně tak je trojúhelník v protilehlém rohu. Moc jsem si oblíbila vystřihování motivů z velkých scrapbookových papírů, a tak jsem i v tomto případě stříhala. Vystřihla jsem 5 motivů květin a lístků a pak i drobné modré kvítky.

Nejprve jsem na bílé čtvrtce udělala černé cákance tuší, pak jsem přidala cákance zlatého spreje od Heidi Swapp. Když vše dobře uschlo, vytáhla jsem šicí stroj a vyšila jsem na čtvrtce dvojitý kruh. No a pak jsem přilepila oba trojúhelníky a již jsem jen skládala layout. Začala jsem fotkou, kterou jsem podlepila vellumem. Rozmístila jsem si vystřižené kvítky, použila pár výseků z kitu a nakonec ještě zlaté flitry a bílými tekutými enamelkami NUVO Drops jsem  udělala uprostřed každé květiny "střed". Dozdobila jsem ještě korkovými srdíčky a tyrkysovou svorkou, kterou mám už snad 3 roky.



Nápis "SNOW QUEEN" je poskládaný z písmenek z kitu. Journaling jsem psala psacím písmem tenkou černou fixou. Každou řádku jsem ještě pak podtrhla.


Když to hodně přeženu, tak mi stránka zabrala asi tak  hodinku. Tak jak se vám líbí? Zkuste si taky něco liftnout ...

Díky za vaši návštěvu!




1 komentář

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.