PL - 6. týden 2017

Krásný den!

Další týden je za námi a mě se prozatím daří jakž takž držet své PL aktuální. Dnes vám ukáži náš 6. týden tohoto roku. Je to zvláštní, ale když se tak dívám na ty své fotky, které vždy do aktuálního týdne vyvolávám, tak mi přijde, že mi z nich mizí Marťa (na této stránce dokonce není ani jedna jeho fotka). Připisuji to tomuto "zimnímu" období, protože já v šeru nebo za umělého světla nerada fotím, a tím spíš doma. Takže fotky pak vznikají během mého pracovního dne, kdy je Marťa ve školce. Ale o to víc se snažím focení dohánět o víkendu.

6. týden 2017

Na zpracování tohoto týdne jsem použila kartičky a ozdoby z PL kitu PA a to konkrétně z 3/4 2016. Všechny loňské kity mám schované a založené a tak se snažím je zpracovat. Na velkou kartičku jsem nalepila část menší kartičky (aby byla na té velké vidět ta "vlaječka") a také jsem rozstříhala jednu další kartičku, ze které jsem použila pouze nápis "únor" a kalendář. Z chipboardové abecedy jsem složila nadpis týdne. Jo a všechny kartičky jsem orámovala dvojitou černou linkou.

6. týden - titulní kartička
Mám moc ráda linkované kartičky, protože pak píšu rovně. Ten proužek s hvězdičkama, které je nalepený vespodu fotky, to je taky rozstříhaná jedna kartička.


Obecně asi v současné době nejvíc bojuju s tím, že mi chybí štítky na psaní journalingu. Moc jsem si oblíbila papírové štítky od Elle's Studio, ale i ty mi pomalu docházejí. Ale koukala jsem, že existují razítka štítků .... tak se po nich budu muset poohlédnout.


Tady jsem pod fotku Janči použila světle modrý papír v barvě té kartičky vlevo. Opět jsem použila štítek od Elle's Studio.


Tady jsem použila pro změnu kartičku se čtverečkovaným pozadím - to je také dobrá varianta. Za obrázek z filmu jsem použila zbytek velumu se zlatými puntíky. Jo a pokud vás zajímá, z jakého razítka jsou ty křížky, tak to je Roller Stamp od Paige Evans z kolekce Take Me Away.


A tady již jedna velmi povedená fotka z posledního scrapbookového Dýchánku u Nemravky. 


Tak to byl 6. týden 2017. A pokud se chcete podívat, jak jsem zpracovala 6. týden roku 2016, tak jej nejdete zde.

Děkuji za návštěvu!


1 komentář

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.