PL - 5. týden 2017

Krásný den všem!

Nový rok nám pomalu plyne a já jsem tu dnes s mým dalším zpracovaným týdnem. Tentokrát v pořadí již pátý týden byl zasněžený, a tak jsem si pro tuto stránku vybrala kolekci OH JOY od PINKFRESH Studio (pokud se chcete na kolekci podívat, tak zde je odkaz na jedno video, kde je kolekce ukázána).

5. týden 2017


Z kolekce jsem měla k dispozici velké papíry, malou sadu papírů, abecedu, washi proužky, puffy samolepky, zlaté akrylové samolepky a acetátové výseky. Na titulní kartičku jsem použila jeden z papírů 6x6, doplnila jsem názvem týdne z chipboardové abecedy (mimochodem trochu mi vadilo, že jsou tam jen písmenka a žádné zvláštní znaky - ani tečky, vykřičníky, otazníky, nic ...) a vyřízla jsem jeden stromeček (ten černý s proužkama), místo jsem podlepila bílou čtvrtkou a stromeček jsem tam znovu přilepila 3D čtverečkama, takže působí trochu plasticky.


Ostatní kartičky jsem plnila buď z malé sady papírů, nebo pak z velkých čtvrtek, aby byla stránka trochu kompaktní a nebylo to moc přeplácané. Kromě abecedy ze sady jsem použila ještě černou pěnovou abecedu (tuším, že to bylo z kolekce od Maggie Holmes - Gather).


Ve střední části stránky se pak pozadí kartiček opakuje.


I když mám někdy na týden fotek více, stejně ráda dodržuji jednotýdenní rozložení, a tak jsem využila toho, že jsem tuto stránku dělala na lícové straně kapes a tudíž jsem mohla zakomponovat i odklápěcí kartičky. 


To jsem si prostě z bílé čtvrtky nařezala bílý pruh široký tak, aby se vešel do kapsy, uprostřed jsem jej ohnula a ze tří stran jsem jej polepila scrapbookovým papírem, aby byly všechny strany stejné a doplnila jsem fotkami a journalingem, který jsem pro celou stránku psala na stroji.


U velkých kapes jsem jako podklad pod fotky použila bílé rozetky.


A tady už je další odklápěcí kartička. Opět stejný princip jako u té předchozí, akorát že zde jsem řezala pruh ze čtvrtky do kapsy 4x6.



Tak to byl 5. týden roku 2017 a pokud se chcete podívat na 5. týden loňského roku, tak jej najdete tady.

Děkuji za návštěvu!



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.