PL - 14. týden 2017

Dnes mám pro vás stránku ze 14. týdne 2017. Některé týdny jsou fotkami trochu nezajímavé nebo je fotek velmi málo, že se mi do jejich zpracovávání vůbec nechce. To byl právě případ 14. týdne, kdy jsem měla fotek opravdu poskromnu. Ale nakonec jsem se přemluvila a vrhla se na jeho zpracování.

Co mi na kartičkách Family Portraits vyhovuje úplně nejvíc je to, že jsou o pár milimetrů větší, než jiné kartičky, a tak v kapsách tolik nelítají. Ale to je taková perlička pro pečlivky.Na tuto stránku jsem použila převážně kartičky ze sady "Artsy" a jednu kartičku s nápisem "weekends" ze sady "Little Stories" - vše samozřejmě od Family Portraits. Když jsem tak kartičky z různých sad probírala a vybírala jsem takové, které by se hodily, dost často jsem se přistihla, jak si říkám "neee, téhle kartičky je na tento týden škoda". Ale nakonec jsem vybrala ty pravé a to kombinaci zelené a meruňkové barvy, kterou doplnily šedivé nápisy či ozdoby.

Celou stránku rozsvítil nápis s číslem týdne, na který jsem použila abecedu ze stříbrných flitrových písmenek. Nic dalšího tato nádherná kartička nepotřebovala. 

Letos se mi podařilo tak trochu zazdít naše výročí svatby (upsss ...), ale když jsem tehdy v pátek přišla domů (zatímco manžel vyrazil se synem k rodičům na Moravu), našla jsem v pracovně na stole krásnou květinu, belgické pralinky a lísteček se vzkazem. No byla jsem hodně na měkko. Na fotku jsem přidala narazítkovaný štítek s datumem a na fill-in kartičku jsem přidala "placaté" puffy enamelky.
V tomto týdnu také slavil obchůdek Paper Garden své 1. narozeniny a já jsem si jistá, že si určitě pamatujete na video s gratulacemi, které všechny členky Design Teamu natočily (na velkou kartičku jsem použila chipboard "náš den" - alternativa zdenebo zde). No já bych na to video nechtěla zapomenout, a tak jsem si ho ve formě QR kódu vložila i do PL. Přidat nápis "WATCH ME!" mi připadalo vtipné a journaling jsem napsala permanentní fixou na velum. Psaní na velum je skvělý způsob, jak i na barevnou kartičku bez linek přidat text. Nakonec jsem kartičku doplnila ještě dalším chipboardovým nápisem.
Poslední fotka vznikla, když jsme jeli zpívat do Ledčic a musím se přiznat, že tahle fotka je tam tak jako z nouze - jiná další z tohoto týdne nebyla. Ale na druhé straně je to pro mě hezká vzpomínka. Chipboard "duben" je z této nádherné sady měsíců v roce.


Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.