PL - 13. týden 2017

Dnešním příspěvkem pokračuji v pořadí 13. týdnem z mého alba roku 2017. Jaro je v plném proudu a počasí je také krásné, takže většinu času teď trávíme venku. Takový byl náš další týden ...


Pro vytvoření tohoto týdne jsem sáhla po MY LIFE kitu květen/červen 2017 od Papero amo, který je zaměřený právě na cestování a výletování. A toho jsme si v tomto týdnu o víkendu užili dost. Jako titulní kartičku jsem vybrala tu s hezkým citátem a žlutým samolepicím písmem jsem označila číslo týdne.


V sobotu jsme poprvé vyrazili do Farmaparku Soběhrdy a stálo to za to. Park je velmi rozlehlý, možná až moc. Ale děti se tam vyřádí počínaje krmením zvířátek a konče dětskými atrakcemi a hřištěmi s různými prolézačkami a dalšími vyblbovátky. Na kartičku jsem umístila také kousek pásku, který každý návštěvník dostane na ruku.


Na malých kartičkách je Marťa jak svačí a jak se houpe na takové dlouhé houpačce. Jak říkám - těch dětských atrakcí je tam docela dost. Hlavním motivem na této stránce jsou kartičky s tyrkysovými trojúhelníky.



Krmení zvířátek je veliká sranda a pro děti rozhodně jeden z nejsilnějších zážitků, který mohou ve Farmaparku zažít. 


Součástí parku je i takový mini lanový park, na kterém se chodí pár centimetrů nad zemí, takže člověk nemá strach, když dítě spadne. Poslední kartičku na této straně jsem volila trochu barevnější, aby doplnila ty jednobarevné tyrkysové. Text jsem umístila okolo fotky.


A tady již máme DRUHOU STRANU.

Jakmile začne jaro, tak já nasávám atmosféru všemi možnými způsoby. A to hlavně přes kytičky. Tady jsem si vyfotila parapet, kam jsem si dala také hyacint s kuřátkem, který mi vybral Marťa. Prostě chtěl mamince udělat radost. S babičkou pak ně něj sami vyrobili ozdobný květináček ze špejlí a papíru.



Marťa měl pod levým očičkem ještě stále pozůstatek toho monoklu z Tišnova, ale už je to mnohem lepší. Naše oblíbená činnost na jaře je chození na dopravní hřiště. Je tam spousta kamarádů a být na čerstvém vzduchu je prostě nejlepší.


Jeden biker :-)


V neděli jsme pak vyrazili i s tátou a s Jiřinou na kola, protože bylo fakt krásně.


V cíli je potřeba se pořádně občerstvit a odpočinout. Tak jsme se na chvíli zastavili na limonádu a Marťa vždycky vydyndá něco dobrého na zakousnutí.


Třináctý týden je za námi a další před námi. Díky za návštěvu.

Monika



Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.