PL - 15. týden 2017

Zdravím vás u mého dalšího příspěvku. Dalším zpracovaným týdnem je 15. týden 2017, který je takový předvelikonoční. Takže zavzpomínám na velikonoční dílnu, kterou měl Marťa ve školce a o víkendu jsem zase jeli do Tišnova.

15. týden 2017 - první strana
15. týden 2017 - druhá strana
Na zpracování tohoto týdne jsem použila kartičky od Family Portraits ze sady LIFE IF WOW  a dále THIS SUMMERTIME. Úvodní kartičku jsem doplnila krémovou rozetkou a chipboardem s nápisem "life is good". Název týdnu jsem musela doplnit jedním písmenem z jiné abecedy, protože z těch černých thickersek mi písmenka "D" došly, ale ničemu to nevadí a samozřejmě to byl záměr.



Jednotlivé kartičky jsou docela dost barevné, takže jsem kartičky nijak složitě nezdobila. Bohužel ve školce bylo dost špatné světlo.





A tady jsou jednotlivé kapsy z DRUHÉ STRANY.

Tato stránka je pro změnu laděná do modré barvy. Pro jednou se mi do rukou dostala také fotka z našeho koncertu v Českém muzeu hudby, tak jsem si jí do tohoto týdne přidala.



Poslední kapsy jsou věnované víkendu a našemu pobytu v Tišnově. Chtěli jsme trochu výletovat, ale nakonec bylo tak strašně ošklivé počasí, že jsme vylezli na jednu rozhlednu a zase jsme jeli domů. 




A Marťa samozřejmě pomáhal na zahrádce ...


Tak to byl náš 15. týden 2017. Díky za návštěvu a budu se těšit u dalšího článku.

Monika

Žádné komentáře

Děkuji za váš komentář a věřím, že se vám moje inspirace líbila.
Monika

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.